2777
2789
عنوان

یه سوال با توجه دیدگاه امروز نسبت به ده سال پیش

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 20 پست
غیرت کاذبمثلا روسریتو درست کناین وقته شب بیرون نباشتلفن صحبت نکنو و و و و

نه اینکه خودمرد خیانت میکنه به زنش میگه توهم باکس دیگه باش! 

پسری به زنش متلک میندازه چه موهای قشنگی داری میخنده 

یا دخترها تو دام پسرها میفتن دستمال میشن پدرها میگن کاریه که شده باید روزگار بهش درس بده! 

شما میپسندی من نمیپسندم .البته بعضی ازادی ها و احترام به جایگاه زن را میپسندم بعضیهارو نه

منم همسن شما هستم ولی ب نظر من سیر اکثر تغییرات بغیر از بی بند و باری و بی فکری چیزی نداشتهاحقاق حقو ...

منظورم اینه که قدیم خانم هایی باسن بزرگی داشتن یا سینه بزرگی داشتن نه بخاطر تفکرات مذهبی بخاطر پوشوندن اون چادر سر می کردن که چرا در محله در جامعه پذیرفته شده نبود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم اینه که قدیم خانم هایی باسن بزرگی داشتن یا سینه بزرگی داشتن نه بخاطر تفکرات مذهبی بخاطر پوشون ...

نمیدونم معنی پذیرفتن چیه چون هنوزم برای اقایون حذابه،نشون به این نشون که بازار تقاضا برای پروتز این نواحی هنوز داغه 

اینکه یه عده ی زیادی براشون تحمل نکاه بد بقیه لذت بخش باشه یا نهایتا فرقی نکنه باشه از نظر من برای هیچکدوم از طرفی خوب نیست🤷‍♀️

نمیدونم معنی پذیرفتن چیه چون هنوزم برای اقایون حذابه،نشون به این نشون که بازار تقاضا برای پروتز این ...

آقایی که با وجود همسر نگاه کردن به بزرگی باسن خانم دیگه جذاب باشه میشه فقر فرهنگ 

به نظرم بی بند و باری بیشتر شده بله درسته  زنها آزادتر شدن اما  کاش بدون اینکه برجستگی‌هاشون رو نشون بدن و بدون اینکه  کیلو کیلو آرایش کنن آزادانه در جامعه کار میکردن

خودت رو در معرض دیگران به نمایش بزاری آزادی نیست

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست