یکی هست همش موقع سختی هاش میاد سراغ من ،همشم پشت تلفن ناله گریه ،ولی خوب بودن و عشق و صفا کردنش مال خودشو شوهرشه اما دق و دلی هاش و سر من میاره ،خسته شدم از دستش ،هروقت کاری داشته مشکلی داشته مشکلات خودمو گذاشتم زمین تا مشکل ایشون حل کنم ولی به من که میرسه ازش یکاری میخوام شده دو سه هفته هی گفته باشه و پشت گوش میندازه،خسته شدم ازش ،چطوری با چه متن یا پیامی ازش خداحافظی کنم برای همیشه؟ از دوران دانشگام که میگذره باهاش دوستم
هر كه مؤمنى را به چیزی سرزنش كند، نميرد تا خود مرتكب آن شود...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلا پیام خداحافظی نفرست...کم کم ازش فاصله بگیر کمتر جوابشو بده و اگه ازت چیزی درخواست کرد پشت گوش بنداز یا بگو نمیتونم انجام بدم...چند بار که این کارو کردی اونم ولت میکنه
من الان متوجه شدم که ایشون انتظارات شما رو براورده نمیکنه و همه ی همدلی ها و همراهی ها یک طرفه هستش و غم و ناراحتیش رو به شما منتقل میکنه. همینارو بهش بگو. صبر کن خودش پیغام بده یا زنگ بزنه همینارو که به ما گفتی به خودش دقیق بگو. بگو مشکلت کجاست. بذار بدونه و خودش رو اصلاح کنه.
نیازی به خدافزی نیست اگر زنگ زد یا پیام داد جواب نده خیلی آدما تحمل اینکه یکی باهاشون قطع ارتباط کنه ...
اینم همینطوره ،من فقط یبار ازش یکاری خواستم بکنه کلی باید بهش یادآوری کنم بخاطر من برو این کارو بکن ولی اون یکاری بخواد باید فورا غلام حلقه به گوشش باشی براش انجام بدی،بگذرد چقدر بخاطرش تو دانشگاه ضربه خوردم بخاطر همین خانوم مجبور شدم از دانشگاه بعد دوسال انصراف بدم الان ایشون داره درسشم ادامه میده چقدر بخاطرش حاشیه برام درست شد
واقعا سخته دوست این مدلی داشتن. خودخواهه. من الان متوجه شدم که ایشون انتظارات شما رو براورده نمیکنه ...
میدونم اصلاح نمیشه چندبار بهش گفتم ولی موقع حرفای من عقلش یجا دیگس انگار کره نمیشنوه وی میگم هی میگه باشه باز فرداش همون آش و همون کاسه ،هرموقع کار واجب داره زنگ پشت زنگ فلانی این کارو برام انجام بده هر موقع من زنگ میزنم میگه قطع کن پیش شوهرمم یا قطع کن خونه مادرشوهرمم