2777
2789
عنوان

تعبیر خواب کی بلده

166 بازدید | 36 پست

دختر مجردم خواب دیدم تو خیابون راه میرفتم یهو یه پسر میاد دستمو محکم میگیره و میبره تو یه مغازه، من سعی می کنم دستمو بیارم بیرون نمی تونم یهو دستمو محکم میکشم از دستش دو تا هم فحش میدم میرم😂تعبیرش چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعبیر خواب می‌تواند به عوامل مختلفی بستگی داشته باشد، از جمله وضعیت روحی و روانی شما، تجربیات روزمره و احساسات شما. خواب شما ممکن است نشان‌دهنده احساسات متضادی باشد که در زندگی واقعی تجربه می‌کنید.

1. احساس کنترل: این خواب می‌تواند به احساس عدم کنترل شما در برخی از جنبه‌های زندگی‌تان اشاره داشته باشد. شاید در موقعیتی احساس می‌کنید که دیگران بر شما تسلط دارند و شما نمی‌توانید از آن موقعیت خارج شوید.

2. ترس از نزدیکی: دست گرفتن و بردن به مغازه ممکن است نشان‌دهنده ترس شما از نزدیکی عاطفی یا روابط جدید باشد. شاید شما از ورود به روابط جدید یا تغییرات در زندگی‌تان نگران هستید.

3. عصبانیت و آزادی: فحش دادن و جدا شدن از آن پسر می‌تواند نشان‌دهنده تمایل شما به بیان احساسات و نیاز به آزادی باشد. شاید شما می‌خواهید از هر گونه فشار یا انتظاراتی که بر روی شما وجود دارد، رها شوید.

به طور کلی، این خواب می‌تواند نشانه‌ای از احساسات و نگرانی‌های شما باشد. اگر این خواب برایتان آزاردهنده است، ممکن است خوب باشد که به احساسات خود بیشتر توجه کنید و سعی کنید با آن‌ها کنار بیایید.

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
😂

منم همش خواب مار میبینم میگن پولدار میشی ولی از همینی هم هستم دارم میفتم؛ پا میشم میبنم بدهکارم؛ اگ من مولتی میلیادر شدم پس تعبیر خواب درسته و اعتقاد پیدا میکنم؛ فعلا تو این تورم جز خدا هیچی نمیتونه همه چیو تغییر بده؛ پوستمون کنده شد