2777
2789
عنوان

مخاطبین اسکل من

299 بازدید | 21 پست

پروفایل تلگرامم هیچ عکسی نیست. دوماه پیش یه عکس آسمون گذاشتم بعد دو هفتش برداشتم. الان بعد مدتها رفتم تو مخاطبینم برای یه کاری، دیدم حدود 4، 5 نفر عکس پروفایلاشون برام نیست، درحالی که چند ساله همیشه عکس پروفایل داشتن و نمیتونم بگم حذف کردن، مطمئنم برا من بستن

یعنی فکر کردن من پروفایلمو براشون بستم که اینکارو کردن😂😂

⭕⭕ححالا نکته اصلی اینه هرکدومشون مدتهاست رابطه خاصی نداریم. کمترینش حدود یک ساله ندیدمشون و حرفی نزدیم هیچ خبری از هم نداریم⭕⭕

ییعنی انقدر چکم میکنن😂😂

منم اینستاگرام رو کلا دیلیت زدم فکر کردن خودم آنفالو کردمشون یا مسدود شدن که پیجم پریده براشون نیست برداشتن تو روبیکا و تلگرام مسدودم کردن😂

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای🤣🤣

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

وای عالی😂😂چقد ملت بدبین هستن و. سوظن دارن

خدا شفاشون نده بزاره ما بهشون بخندیم همچنان 

یکی نیست بگه خا الان مسدودم کردی فشارت اومد پایین؟

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

حالا نکته جالبش اینه یکی از همینا یه بار من تلگراممو دو ماه چک نکرده بودم واتساپ پیام داد بلاکم کردی ...

من بعدا فهمیدم این یارو چقدر پشت سر من حرف میزده و چقدر دو رو بوده.

خودش همش منتظر بوده که من یه حرکتی بزنم چون خودشو میشناخته🤣🤣

خدا شفاشون نده بزاره ما بهشون بخندیم همچنان یکی نیست بگه خا الان مسدودم کردی فشارت اومد پایین؟

من که فهمیدم خیلی بهم فکر میکنن و براشون مهم هستم

من بعصیاشونو حتی اسماشونو یادم رفته بود

اینا همکلاسیای دبیرستانمن😑😑😑

حالا نکته جالبش اینه یکی از همینا یه بار من تلگراممو دو ماه چک نکرده بودم واتساپ پیام داد بلاکم کردی ...

بازدید نکردن چه ربطی داره به بلاک 😂🤦🏻‍♀️

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️