2777
2789

من قراره شماره امو بدم به یکی دیگه دیدم این موضوع شامل حال کسانی که با شماره بقیه عضو هستن هم میشه 

رفع تعلیق تو پشتیبانی دیگه نیازی به نام کاربری نداره همین که شماره اتو بدی راحت کاربری بهت برمیگرده 

من این کاربریمو سال پیش با روش تعلیق قبلی از دسترسی خارج کرده بودم اومدم ببینم بدون نام کاربری بهم بر میگرده یا نه دیدم بله برگشت رمز جدید گرفتم و واردش شدم 

الان تو این فکرم چجوری تایپک هام و پستام پاک بشه که شرفم پیش بقیه نره چون شماره امو به یکی دیگه دارم میدم 

خلاصه که نمیدونم چه باید بکنیم مخصوصا که امروز کاربر همدل و خانجان گفتن دیگه حذف تاپیک و نی نی یار نداریم

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

واقعا نمیدومنم تنها راهش اینه ب ی بهونه ای خط طرفک بسوزونم

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش ی کمپین گزارش بزنیم ک تاپیک هامون حذف بشه

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️
واقعا نمیدومنم تنها راهش اینه ب ی بهونه ای خط طرفک بسوزونم

منم واقعا نمیدونم چیکار کنم آبروم شدید در خطره 

نی نی یار و از سارا بپرس رو هم نمیشه تگ کرد دیگه

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

کاش ی کمپین گزارش بزنیم ک تاپیک هامون حذف بشه

منم همینو میگم ولی انگار کسی نیست البته با گفتنش ممکنه تعلیق هم بشیم

چرا آخه نباید حذف تاپیک نداشته باشیم 😐😐😐

من موندم چرا کاربر های سایت قبول می کنن..

من خودم به شخصه دیگه تاپیک نمی زنم ..

این ها مکان دیگه برای طرح سوال هست به صورت ناشناس 

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

مگه برای سوزوندن خط، نباید صاحب شماره، خودش با کارت ملی بره خدمات ارتباطی؟

اره 

منظورم اینه سرشو شیره بمالم

مگه برای سوزوندن خط، نباید صاحب شماره، خودش با کارت ملی بره خدمات ارتباطی؟

آره 

ولی من شماره امو قرار نیست بسوزه که دارم به اسم یکی دیگه میزنم قشنگ بدبختم

آره ولی من شماره امو قرار نیست بسوزه که دارم به اسم یکی دیگه میزنم قشنگ بدبختم

خب نزن چرا میزنی