2777
2789

انرژی هیچ کاری رو ندارم ، مهم ترین برنامه هام مونده من فقط می‌خوابم و وقتی هم بیدار میشم دوباره خستم، انرژی و توان کاری رو ندارم...

چیکار کنم از این وضعیت دربیام؟

چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁 تو نی نی سایت سلیطه بازی مهم نیست چون عین این بچه مدرسه ایا میری نی نی یار و تگ می‌کنی ، حضوری این کارارو میکردی بهت نشون می‌دادم سلیطه واقعی کیه😉 اگه چرت و پرت گفتی ولی من چیزی نگفتم علتش اینه مریضای تیمارستان قابل ترحمن نه قابل تفکر😂🔥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برنامه ریزی کن

ربطی به برنامه ریزی نداره از قبل نوشتم فقط نمیتونم انجام بدم هی عقب میندازم هی می‌خوابم ، یه موضوعی درگیرم کرده بود قبلاً فکر میکردم به خاطر اونه الان یه کارایی برا اون موضوع انجام دادم منتظر نتیجشم، الان باید خوشحال و سر زنده سر برنامه هام باشم چرا انقد خستم پس؟

چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁 تو نی نی سایت سلیطه بازی مهم نیست چون عین این بچه مدرسه ایا میری نی نی یار و تگ می‌کنی ، حضوری این کارارو میکردی بهت نشون می‌دادم سلیطه واقعی کیه😉 اگه چرت و پرت گفتی ولی من چیزی نگفتم علتش اینه مریضای تیمارستان قابل ترحمن نه قابل تفکر😂🔥

ذات زمستون:

آره حدس میزنم افسردگی زمستون باشه لعنت به زمستون😭💔

ربطی به برنامه ریزی نداره از قبل نوشتم فقط نمیتونم انجام بدم هی عقب میندازم هی می‌خوابم ، یه موضوعی ...

انگیره نداری خب بستگی ب خودت داره هرکاری ک میخوایی بکنی بزار سر ساعت ب خودت بگو حتما باید انجامش بدم بعدش ک انجامش میدی حس خوبی میاد سراغت 

بیا توت فرنگی بردار🍓

بلغم جدی بگیرش نگرفتم کلی بیاری اومد سراعم مفصلی که بابل درمانم نیی

بلغم چیه؟

چجوری درمان میشه؟