2777
2789

اگه خواستگاره حواست به یه مسئله باشه و اونم این که این تیپ شخصیتی دروغ زیاد توشون هست و رفتارهای نمایشی

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک کلام اصلا سمتش نرید.

من مادرم قبل از کار الانش بازاریاب چند تا شرکت به ظاهر معتبر بود پدرش در اومد آخرش هم 1 تومن بهش دادن!!! من عموم همینطور بازاریاب شرکت بیز بود!!

با تشکر.

به نام خدا.«آسمان فرصت خوبی است اگر پر بکشیم... به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...».  «درخواست دوستی با جنس مخالف پذیرفته نمی شود ارزش وقت و آینده خود را بدانیم...»،  «تاریخ تولد الکی است»  «نام کاربری جدیده بنده قدیمی هستم» و باتشکر.

اگه خواستگاره حواست به یه مسئله باشه و اونم این که این تیپ شخصیتی دروغ زیاد توشون هست و رفتارهای نما ...

نه عزیزم شوهرم قراره از شنبه بره 

دقیقا درست میگی در کل خیلی زبون بازه 

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
یک کلام اصلا سمتش نرید.من مادرم قبل از کار الانش بازاریاب چند تا شرکت به ظاهر معتبر بود پدرش در اومد ...

مادرتون بازاریاب تلفنی بودن یا حضوری؟ 

عموتونو پولشو ندادن؟

نه عزیزم شوهرم قراره از شنبه بره دقیقا درست میگی در کل خیلی زبون بازه

شرمنده فکر کردم خواستگاره

خب اگه کارشون خوب باشه درآمد خوبی میتونن داشته باشن. فقط شرکت معتبر و به نام باشه

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
شرمنده فکر کردم خواستگارهخب اگه کارشون خوب باشه درآمد خوبی میتونن داشته باشن. فقط شرکت معتبر و به نا ...

معتبره 

فقط خیلی نگرانم همه دارن بد میگن ازش 

میگن پول نمیدن و الکیه و... بخدا اگه شوهرم بیکار بشه میمیرم من

معتبره فقط خیلی نگرانم همه دارن بد میگن ازش میگن پول نمیدن و الکیه و... بخدا اگه شوهرم بیکار بشه میم ...

از کی بد میگن؟؟ از شرکته؟ 

مادرتون بازاریاب تلفنی بودن یا حضوری؟ عموتونو پولشو ندادن؟

خیر هیچکدوم مبلغ توافق شده که هیچی حتی یک دهم حقوق اصلیشون رو هم نگرفتن.

من دیگه کم کم برم بخوابم.

با تشکر.

به نام خدا.«آسمان فرصت خوبی است اگر پر بکشیم... به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...».  «درخواست دوستی با جنس مخالف پذیرفته نمی شود ارزش وقت و آینده خود را بدانیم...»،  «تاریخ تولد الکی است»  «نام کاربری جدیده بنده قدیمی هستم» و باتشکر.

هر دو حضوری بودن یکی 8 صبح تا 8 شب دیگری 9 صبح تا 3 بعد از ظهر

یکی اسپری تمیز کننده لاستیک بود اون یکی هم شرکت biz

تو ایران بشدت یه شغل کاذب هست

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

همین الان تو نت سرچ کنید ببینید شرکت biz رو. 

با تشکر.