2777
2789
عنوان

سوتفاهم خواستگارممممم

160 بازدید | 8 پست

بچه ها خواستگارم دو سال‌ دنبالم بود و هی میرفتن و می اومدن (دلیل اینکه میگفتیم نه این بود که داداشم مریض بود و من تصمیم نداشتم اون موقع ازدواج کنم و اونا ول کن نبودن)

پسره اینجوری بود که بهم میگف اگه از در بیرونم میکردین از پنجره می اومدم …

تقریبا دو هفته پیش یه اتفاقی افتاد که یه دلخوری کوچیک به وجود اومد

ولی نه بی احترامی کردیم به هم و نه چیز خیلی‌ بزرگی بود

میخام بدونم احتمال برگشتش وجود داره ؟ 

علت دلخوری هم این بود که من یک ماه بود سر کار نمیرفتم و اون پسر فهمید و ازم دلخور شد که چرا بهش نگفتم چرا نامحرم دونستمش و من بهش توضیح دادم که من بارها بهت گفته بودم از اونجا میخام در بیام و برم به جای دیگه 

میگفت نه باید منو محرم میدونستی و بهم از تصمیمت میگفتی 

بعد زنگ زده بود به پدرم که حرف بزنه پدرم گفته بود الان خواستگارشی و نباید انقدر واست این موضوع مهم باشه و الان اختیارش با منه  

.

خواهرش چند روز پیش پیام داد بهم گفت داداشم از اینکه بهش نگفتی یک ماهه نمیری و پنهان کردی و از این که پدرت بهش گفته به تو یه جورایی مربوط نیست ناراحت شده 

خوده اون پسرم جواب زنگ و تلفنمو نداد که واسش‌ توضیح بدم منم یه پیام بهش دادم و ازش معذرت خاهی کردم و گفتم منظورم پنهان کاری نبوده و دیگه از تصمیماتم بهت میگم اما جوابم نداد

اما میدونم خیلییییییییی دوسم داشت در حدی که دیگه منو زن خودش میدونست

بچه ها زمان باعث میشه برگرده ؟ من الان سکوت کردم 

(بچه ها بازم تاکیید میکنمم خیلی دوسم داشت و دوسال دنبالم بودن)

تورو خدا نکین دیده الان شاغل نیسی پشیمون شده نه این نیس چون میدونس میخاک برم یه جای دیگه و من حقوقم اونقدر زیاد نبود که بخاد طمع کنه ضمن اینکه میدونس من پدر پولداری دارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش پیام نده هیچی ن سراغشو از کسی بگیر ن ب خواهرش پیام بده ن لطفا استوری معنادار بزار 

برمیگرده ب امید خدا 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

شما ب زندگی قبل از اومدن اون آقا برگرد و ادامه بده 

من ته دلم روشنه ب برگشتش 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

عزیزم وقتی یه ازدواج بدون دلیل منطقی و عقلانی بهم میخوره یعنی قسمت شما نیست و خداوند داناتره، به خدا توسل کنید و ازش بخوایید اگه صلاحه برگرده اگه نه که بره. اگه برگشت چه بهتر، نشد هم نشون میده قسمت شما نبوده پس رها کن و بسپر به خدا

ففط به خاطر اینکه بهت جواب بدم وارد اکانتم شدم، پس لطفا با دقت به حرفام گوش کن 

من بچه نیستم که بگی یه چیزی رو هوا دارم میگم و سرسری بگیری ها، کاملا با دقت گوش بده 

این یه نشونس از اینکه این پسره یه مشکل رفتاری داره و بعدا چندین برابرشو تو زندگی بهت نشون میده 

عین نوک یه کوه یخ میمونه که از آب اومده بیرون تو فقط نوک اون کوه یخ و میبینی الان ولی زیر آب یه رشته کوه عظیم یخی هست که بعدا واست مشخص میشه و این فقط یه نشونشه

چون رفتارش اصلا معمول و معقول نبود، در مقابل رفتار تو و پدرت کاملا معمول و معقول بود 

این آدم حتما یک سری مشکلات رفتاری داره که تو زندگی پدر طرف مقابل و درمیاره 

تو و پدرت هیچ کار بدی نکردید، دیگه پیام نده، اگر برگشت که حتما برو مشاوره خوب و این رفتار شو به عنوان یه ردفلگ تو ذهنت باشه، اگرم سر این رفتار رفت که برو خداروشکر کن چون خدا دوستت داشت نجاتت داد، این از الان اینجوری میکنه بعدا هزار برابر بدتر میکنه 

درمورد اینکه دوستت هم داشت خیلی برات مهم نباشه ممکنه خیلیا دوست داشته‌باشن ولی تو باید اونی رو انتخاب کنی که خوشبختت میکنه، الان بری با این دوروز دیگه طلاق بگیری برگردی خوبه یا همین الان تموم کنی؟ 

کلی دستم درد میگره تایپ میکنم،یه ری اکشن نشون بده.....والا  
عزیزم وقتی یه ازدواج بدون دلیل منطقی و عقلانی بهم میخوره یعنی قسمت شما نیست و خداوند داناتره، به خدا ...

موافقم

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔