2777
2789
چند سال پیش که انقد طراحی و کاشت مد نبود من با سوزنی مشکی کناره ی ناخنمو چند تا خط می کشیدم نامرتب م ...

خخخ واقعا ؟؟؟ حالا شبیه درخت میشد ؟

شوهر من باس چادری باشه تو خونه فقط واسه خودم آرایش کنه من غیرتیییم    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه رنگ مشکی زیر بزن،روش یه قسمت کوچکشو لاک جواهری بزن

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩
خخخ واقعا ؟؟؟ حالا شبیه درخت میشد ؟

میدونی اون موقع طراحی اصلا باب نبود قشنگ به نظر میومد نه شبیه درخت که نه یعنی نقش درخت نبود خواستم طرحشو مثال بزنم. خط خطی های اون مدلی دیگه. حالا عکس شبیهش اگه دیدم میذارم

میدونی اون موقع طراحی اصلا باب نبود قشنگ به نظر میومد نه شبیه درخت که نه یعنی نقش درخت نبود خواستم ط ...

اهان 

من چجوری نقطه هاش بزرگ کوچیکه ؟ 

این با ابزار طراحیه که سایز داره من هممشو با ته سوزن ته. گرد می زدم یه کم لاک میرختم رو یه کاغد یا مقوا و سوزنو میزدم توش دایره های دور گل یه رنگ، وسطی هم یه رنگ. 

من فرنچ می زدم بعد گل رو گوشه ی بالای ناخن میزدم یه دونه

طرح پلنگیم خیلی اسونه

این با ابزار طراحیه که سایز داره من هممشو با ته سوزن ته. گرد می زدم یه کم لاک میرختم رو یه کاغد یا م ...

چه قشنگ افرین مررسی