2777
2789
عنوان

سوتفاهم خواستگارمممم

134 بازدید | 13 پست

بچه ها خواستگارم دو سال‌ دنبالم بود و هی میرفتن و می اومدن (دلیل اینکه میگفتیم نه این بود که داداشم مریض بود و من تصمیم نداشتم اون موقع ازدواج کنم و اونا ول کن نبودن)

پسره اینجوری بود که بهم میگف اگه از در بیرونم میکردین از پنجره می اومدم …

تقریبا دو هفته پیش یه اتفاقی افتاد که یه دلخوری کوچیک به وجود اومد

ولی نه بی احترامی کردیم به هم و نه چیز خیلی‌ بزرگی بود

میخام بدونم احتمال برگشتش وجود داره ؟ 

علت دلخوری هم این بود که من یک ماه بود سر کار نمیرفتم و اون پسر فهمید و ازم دلخور شد که چرا بهش نگفتم چرا نامحرم دونستمش و من بهش توضیح دادم که من بارها بهت گفته بودم از اونجا میخام در بیام و برم به جای دیگه 

میگفت نه باید منو محرم میدونستی و بهم از تصمیمت میگفتی 

بعد زنگ زده بود به پدرم که حرف بزنه پدرم گفته بود الان خواستگارشی و نباید انقدر واست این موضوع مهم باشه و الان اختیارش با منه  

.

خواهرش چند روز پیش پیام داد بهم گفت داداشم از اینکه بهش نگفتی یک ماهه نمیری و پنهان کردی و از این که پدرت بهش گفته به تو یه جورایی مربوط نیست ناراحت شده 

خوده اون پسرم جواب زنگ و تلفنمو نداد که واسش‌ توضیح بدم منم یه پیام بهش دادم و ازش معذرت خاهی کردم و گفتم منظورم پنهان کاری نبوده و دیگه از تصمیماتم بهت میگم اما جوابم نداد

اما میدونم خیلییییییییی دوسم داشت در حدی که دیگه منو زن خودش میدونست

بچه ها زمان باعث میشه برگرده ؟ من الان سکوت کردم 

(بچه ها بازم تاکیید میکنمم خیلی دوسم داشت و دوسال دنبالم بودن)

تورو خدا نکین دیده الان شاغل نیسی پشیمون شده نه این نیس چون میدونس میخاک برم یه جای دیگه و من حقوقم اونقدر زیاد نبود که بخاد طمع کنه ضمن اینکه میدونس من پدر پولداری دارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قهر‌کرده؟؟؟؟؟آره؟؟؟؟؟؟؟باز دنبالشی؟؟؟؟؟؟؟؟دنبال پول بابات و شغل خودت بوده خیلی هم لوس و بچه ننس قهر ...

نه نمیخام باهاش ادامه بدم 

میخام بدونم برمیگرده یا کلا ولم میکنه

خیلی نشون میداد دوسم داره

میگفت اگه از در بیرونم میکردین از پنجره می اومدم 

اسی تو هنوز جواب نگرفتی

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
نه نمیخام باهاش ادامه بدم میخام بدونم برمیگرده یا کلا ولم میکنهخیلی نشون میداد دوسم دارهمیگفت اگه از ...

چرب زبونی کرده. ممکنه برگرده 

ولی اخلاقش پرنسسیه 

حتی اگر برگرده هم فایده نداره 

دمدمی مزاج هم هست 

وقتی هیچ بی احترامی نکردی و رفتی براش توضیح دادی و قهر کرده و جوابتم حتی نداد!!!!!!! پس ادم مغرور و کینه ای و بی منطقیه بشددددت!!!

تو رو خدا این نشونه هارو جدی بگیر و احساسی نباش

اگه برگشت هم محلش نده و بهش فرصت نده دیگه

پسره به بابات زنگ زده!!!! خواهرشو دخالت داده!!!!! قهر کرده!!!! جواب پیامتو نداده!!!! همه اینا ب نظرت نشونه ناپختگی و بی منطقی و خودشیفتگی و...... ی ادم نیست?????

شااااااایدم دنبال بهونه بوده برای تموم کزدن

چرب زبونی کرده. ممکنه برگرده ولی اخلاقش پرنسسیه حتی اگر برگرده هم فایده نداره دمدمی مزاج هم هست

خودم حس میکنم چون تک پسر بوده لوس و پرنسس بوده

اگه حیلی دوس داشته باشه و دوس داشتنش واقعی بوده باشه احتمال داره برگرده ؟

وقتی هیچ بی احترامی نکردی و رفتی براش توضیح دادی و قهر کرده و جوابتم حتی نداد!!!!!!! پس ادم مغرور و ...

نه نمیتونست دنبال بهونه باشه چون میخاست واسه خرید حلقه و اینا افدام کنه و ذوق داشت

من حس میکنم همون ناپختگی و قهرو بودنش باعث این چیزا شده 

دلم میخاد برگرده و من بهش بگم نه

من مطئنم خیلی دوسم داشت 

به نظر شکا برمیگرده ؟ 

نه نمیتونست دنبال بهونه باشه چون میخاست واسه خرید حلقه و اینا افدام کنه و ذوق داشتمن حس میکنم همون ن ...

چی بگم والا , خدا داند 

بسپار به خدا خودتم ذکر یونسیه بگو دلت اروم بگیره