2777
2789
عنوان

زنیکه عوضی پیام میده به شوهرم که زنگ بزن داستان زندگیمو برات بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 32 پست

همین کثافتکاریا و گوهکاریا جامعه رو به چاه دستشویی و نابودی برده . حق باشماست ببین ادم چقد بترسه رو چه حسابی که از ترس زگیل و ایدز حتی نتونه دست شوهرشم بگیره .اخه بگو چتونه خودتون شوهر و زن ندارین

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

یا خدا

چقدر بی ادبی تو🤕🤕

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبش کردی دمت گرم بی پدر مادرا

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

یکی بیاد ب شوهرت پیام بده زنگ بزن داستان بگم برات عشوه بیاد با عشوه خرکی بگه الوووووو قربون صدقش میر ...

وای عجب خرابایی پیدا میشن حالا مطمئنی شوهر داره؟ب شوهرش میتونی پیام بدی بگی

مهریه دارم ولی کجا برم ک‌ مهریمو بگیرم؟ شبا کجا باشم ک برم دادگاهو بیام؟ هیچیم نداره بجز ی ماشین و ۵ ...

خانه امن رو برا چی درست کردن پس دختر

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

یا خداچقدر بی ادبی تو🤕🤕

بخدا اینجوری نیستم همیشه

اون لحظه دستام میلرزید عرق سرد کردم حالم جهنم بود فقط داد میزدم

وگرنه تو واقعیت اصلا دلم نمیخاد حرف بد بزنم

چیکار میکردم خب؟ قربونش میرفتم؟

میخواستی قربون صدقش‌ بره

نه خب محترمانه هم میشه صحبت کرد.از اونجایی که اون خانوم میتونه با شات همین عکسی که این خانوم فرستاده این سایت، به جرم فحاشی شکایت کنه.پشت گوشی باید مواظب بود که چی تایپ میکنی با یه اسکیرین شات در موبایل  بر خلاف دنیای حقیقی دیوار حاشا دیگه  بلند نیست.

هفت آسمان را بردرم،وز هفت دریا بگذرم گر دلبرانه بنگری در جان سرگردان من😎😎

بخدا اینجوری نیستم همیشهاون لحظه دستام میلرزید عرق سرد کردم حالم جهنم بود فقط داد میزدموگرنه تو واقع ...

🥺🥺نه فداتشم من درک میکنم ولی این حرفا در شان یه خانم نیست.

ببخش از من ناراحت نشو. امیدوارم خدا لعنت کنه مرد و زن خراب و خائنُ

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

ببین اگر میخوای مشکلو از بیخ ببری واس همیشه به شوهرش پیاما رو نشون بده . اونوقت شوهرتوهم حساب دستش میاد جرات نداره هرکی گفت سلام شلوارشو بکشه پایین بگه علیک ولی تامدرک نداری هیچه

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

ببین اگر میخوای مشکلو از بیخ ببری واس همیشه به شوهرش پیاما رو نشون بده . اونوقت شوهرتوهم حساب دستش م ...

نمیدونم کیه .انگار از ی استان دیگه س .اینا اگ شوهر و خانواده داشتن ک ساعت ۱۲ شب با مرد غریبه لاس نمیزد

ببین اگر میخوای مشکلو از بیخ ببری واس همیشه به شوهرش پیاما رو نشون بده . اونوقت شوهرتوهم حساب دستش م ...

🤣🤣🤣🤣🤣

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔 

ببخشید من فقط از تاپیک ایشون این رو متوجه شدم که یک خانوم متاهل میخواد برای همسر ایشون قصه بگه و قرآن هم میخونه.

چه قصه ای میخواد بگه به همسر ایشون؟ شنل قرمزی یا شنگول و منگول ؟ 

ببخشید به خدا خنگ و کم هوش نیستم ولی متوجه نمیشم.

هفت آسمان را بردرم،وز هفت دریا بگذرم گر دلبرانه بنگری در جان سرگردان من😎😎