2777
2789
عنوان

دختر خواهر شوهرمو دعوا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 23 پست
جفتشون کوچولوان زیاد دخالت نکن بعدا پسرت بزرگ شد یاد بده از خودش دفاع کنه

بیشتر بخاطر اینکه بچم تو سری خور نشه این رفتار و کردم 

چون اگه هیچی نمی گفتم بعد عذاب وجدان می‌گرفتم ک‌ چرا ازش دفاع نکردم

بچه داداشم ۵سالشه یبار چندبار دختر منو ناجور زد دخترمن۲سالشه،من هیچی نگفتم،یکی از خواهرم بهش گفته بود بچتو جمع کن،گفته بود خوب بهش میکنه بزا بزنه منم سر همین باهاشون قطع رابطه کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😅😅ترسیده حتما گناه داره از دلش در بیار

خودمم عذاب وجدان گرفتم که بهش اینجوری گفتم ولی تو شرایطش قرار نگرفته بودم تا حالا واقعا نمی‌دونم همچین وقتایی چکار کنم 

اینطور مواقع بهتره بچتو دور کنی و خودت مشغولش کنی اگه بچه ی خواهرشوهرتم خواست باهاش بازی کنی بگی ن نمیزارم چون تو میزنیش ،اینطوری متوجه میشه اگه میخاد با پسرت بازی کنه نباید بزنه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
خودمم عذاب وجدان گرفتم که بهش اینجوری گفتم ولی تو شرایطش قرار نگرفته بودم تا حالا واقعا نمی‌دونم همچ ...

😑😑منم اوایل بارداریم نمیدونم کسی یاد بده جاریم داده بود یا نه 

نوپ پرت می‌کرد سمت شکمم میگفت دارم باهاش بازی میکنم

اکانت واگذار شد .