2777
2789

سلام دوستان من باردارم و تهوع شدید دارم دیگه نمیتونم تحمل کنم

از بین قرص های ضد تهوع فقط همین اونم حدود 50 درصد روم تاثیر داره

میگن برای جنین عوارض داره نارسایی قلبی و شکاف کام و زایمان زودرس... 

خیلی داغونم از طرفی میترسم بخورم از طرفی مثل جنازه افتادم عذاب میکشم و زندگیم مختل شده

ممنون میشم اگر کسی اطلاعات پزشکی در موردش داره راهنماییم کنه براش دعا میکنم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند هفته هستی؟ دکتر تجویز کرده؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

چرا بجاش b6 یا دوکسیلامین استفاده نمیکنی (البته با صلاحدید دکتر)

این قرص ک گفتی تو سه ماهه اول اسیب‌‌ میزنه،بقیه ماه‌ ها با احتیاط و تجویز دکتر باید مصرف بشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
آخه خیلی ها خوردن مشکلی نبوده و برای درصد کمی مشکل ساز میشه اگر خدای نکرده جزو اون درصد کم بشم یک عم ...

یک چهارمش کن بخورکامل نخورش اینطوری فقط حالت تهوع داری ولی استفراغ تمیکنی

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

اگه پزشکزنان تجویز کرده نگران نباشسیرابی برای بعضی ها و گوشت گنجشک برا بعضی ها کارسازه

سیرابی تو بارداری قبلم اثری نداشت و بدتر شدم گوشت گنجشک از کجا میارن تا حالانخوردم دلم نمیاد😢

8 هفته نه هفته دیگه نوبت دکتر دارم

لطفا سرخود دارو نخور 

منم ۸ هفته ام فردا میرم سونو قلب

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سیرابی تو بارداری قبلم اثری نداشت و بدتر شدم گوشت گنجشک از کجا میارن تا حالانخوردم دلم نمیاد😢

اره تاثیر اینها فرد به فرد متفاوته حتی تو قرصها 

گوشت گنجشک من شنیدم تو این مرغ فروشی ها که گوشت کبک بلدرچین دارن بعضی هاشون دارن البته باید بپرسی چون شکارشون قانونی نیست اطلاع رسانی نمیکنن میگن طعمش در حد بلدرچینه