2777
2789
عنوان

جارو برقی

318 بازدید | 8 پست

خانومای مهربون لطفا هرکی تازگیا جاروبرقی خریده و راضیه ، مارک و مدلش رو بگه...و قیمتش رو ☺

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مارک بوش خوبه قیمت ۲تومن به بالاست پارس خزر هم خوبه من خودم سامسونگ دارم یکسال فعلا راضیم فقط زود داغ می‌کنه ولی هیچی مثل سپاهان نیست قیافه نداره سطلی ولی درجه یک موتورش

خدایا شاد کن هرانکس که دلش شادنیست
مارک بوش خوبه قیمت ۲تومن به بالاست پارس خزر هم خوبه من خودم سامسونگ دارم یکسال فعلا راضیم فقط زود دا ...

سپاهان ؟ من تا حالا نشنیده بودم... قیمتش چه جوریاست؟

فکر کنم یه تومن شایدم کمتر یا بیشتر ولی موتورش قویه دوساعت جارو بزن هیچیش نمیشه مامانم ۱۵ساله داره تازه موتورش داغ کرده بازم درستش کرد و استفاده میکنه

خدایا شاد کن هرانکس که دلش شادنیست
فکر کنم یه تومن شایدم کمتر یا بیشتر ولی موتورش قویه دوساعت جارو بزن هیچیش نمیشه مامانم ۱۵ساله داره ت ...

مرسی عزیز دلم ⚘