2777
2789
عنوان

چجوری با مرگ عزیزان کنار بیایم

295 بازدید | 31 پست

خواهرم خیلی جوون بود دارم دق میکنم گاهی مثل دیوونه ها فک میکنم الان خونس چکار کنم 

نعمت روی زمین قسمت پر رویان است خون دل می خورد آنکس که حیایی دارد❤️

خیلی سخته

خدا رحمتشون کنه

از خدا میخوام خوابشونو ببینید دلتنگی تون برطرف شه

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچکس کنارنمیاد همین الان۲ساعت فقط زار زدم۹ماهه همسرم رفته ۲۳سالش بود نمیدونم دیگه هیچیو حس نمیکنم هیچیو نمیخام فقط دلم یه خاب عمیق میخاد!

ولی تو جبرانِ تمام نداشته های زندگیمی :)پسرم♥️

هیچکس کنارنمیاد همین الان۲ساعت فقط زار زدم۹ماهه همسرم رفته ۲۳سالش بود نمیدونم دیگه هیچیو حس نمیکنم ه ...

منم کار هر روزم شده گریه دارم دق میکنم تو دلم اتیشه😭😭😭😭😭

نمیشه کنار اومد.... 

من

بعد دو سال و ۸ ماه که از فوت بابام میگذره، 

امشب وقتی یه کاری برام پیش اومد، گفتم الان به بابا پیام میدم. اومدم بهش پیام بدم که میشه توی فلان موضوع کمکم کنی؟ :))) 

اصلا یادم نبود ندارمش..... 

بعد تازه فهمیدم بابا ندارم 

🥲🥲🥲🥲

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
منم یدونه خواهرم و از دست دادم عزیزم هیییییچنه یادتون میره نه غمش کم میشه فقط یااااااد میگیرید چطور ...

منم همین یه دونه خواهرو داشتم هم مادرم بود وهم خواهرم 

خداصبرت بده روحش شاد  خواهرم بعداز ۱ سال عادت میکنی یعنی مجبوری عادت کنی مثل منی که توتوج جوونی شدم پیر زنی تمام موهام سفیدشده توداغ خواهر دیدی من داغ برادرجوون دیدم صبحش خونم بود غروبش خبر رفتنش روبهم دادن فقط ۱۷ سالش بود لعنت به کسی که ماشین وموتور اختراع کرد

منم همین یه دونه خواهرو داشتم هم مادرم بود وهم خواهرم

واااااااای از غمش 

امیدوارم راحت بتونید کنار بیایید 

درد بی درمون که میگن همینه متاسفانه

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....
سعی نکن خودتو قوی نشون بدی هرچقدر دوست داری براش گریه کن زمان همه چیزو کمی کمرنگ تر میکنه

هر روز گریه میکنم گاهی فک میکنم دنیا به اخر رسیده وقتی مادرم مرد خواهرم هم برام مادر شد وهم خواهر