2777
2789

سلام بچها اول بگم ممکنه زیاد باشه از الان معذرت میخوام وققتونو گرفتم ممنون که برام وقت میزارین❤

بچها یه پسری ماه پیش به من ابراز علاقه کرد من از ۲،۳ سال پیش میشناختم فقط مناسبت ها تبریک میگفتیم یا پیام میداد حالمو میپرسید  ما حدود ۵ روز حرف زدیم بحثمون شد 

حالا بحثامون سر چیه ؟؟؟اینکه میگه تو سردی خودش خیلیییییییییییییی برون گرا و پر حرفه 

منم پر حرف هاااا با غریبه ها نمیتونم ،،خلاصه من گفتم باید بگذره من گرم شم این حرفا ب۸ثمون شد قهر بویدم تا یک هفته دوباره پیام داد خرف زدیم 

بعد دوباره ۵،۶ روز حرف زدیم 

مثلا مثلا پری روز زنگ زد من خیلیییی زد بودم کلا پشت تلفن اها اوهوم باش میکردم دوباره دیروز زنگ‌زد بازم شرایطم همون بود دوباره اره اوهوم اها میکردم 

اخرین جملش این بود که من حس میکنم دوسم نداری یزور باهام حرف میزنی 

من دوباره گفتم اها اوهوم😐😐😐😐😐😐

خنگم؟؟؟؟؟؟

بعد اون شب گذشت صبح دیدم پیام میده اینارو میگه 

بیایین چتارو بزارم

منم بودم بهم برمیخورد خیلی سرد صحبت کردی

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما با غریبه ها اونطوری باشدیگه میدونین که قراره با این شخص آشنا بشید پس با این شخص گرم رفتار کنید

اخه خیلی برام سخته بخوام باهاش گرم باشم

الان چتارو گذاشتم‌میشه بخونید نظرتونو بگید

با هر کی، اها اوهوم اره نه، حرف بزنی بدش میاد دیگه حق داره ادم فکر میکنه حال و حوصله نداره طرف ،گفتگ ...

اره دقیقا با اینکه ازش هوشم‌میاد نمیدونم چرا اینطوریم 

در صورتی مه من پیش اشناها مثل رادیو شکسته ام

چتارو الان گذاشتم میشه بخونید نظرتونو بگید 

یعنی بجز آها اوهوم باشه هیچی دیگه نمیگی؟

چراااااااا بعضی وقتا یه حرفی میزنمممم ولی دروغ چرا خیلی گرم نیستم ی حس خجالت دارم نسبت بهش چون قبلا مشاور تحصیلبم بود یه نسبت خیلی دورهم باهم داریم 

اخرین چتارو گذاشتم میشه بخونی نظرتو بگی🥲

خانوم شما یجوری حرف میزنی باهاشون که انگار بود و نبودش فرقی نداره خب این خیلی بده

در صورتی که خیلیییی برام مهمه زنگ میزد چشمام قلبی میشد قلبم میریخت 

ولی نمیدونم چرا اینطوری باهاش رفتار میکردم 

دروغ نگم اعتماد بنفس حرف زدن باهاش نداشتم

جواب اخرین پیامشم ندادممیخوام بدونم داشت ناز میداد یا نه واقعا میخواست خدافظی کنهو اینکه بنظرتون باز ...

شما الان خودت اینجا ببین 

طرف اومده از احساساتش گفته شما گفتی هرطور راحتی 

نه پرسیدین چرا نه با احساس حرف زدین

داخل چتم خیلی سرد و خشک صحبت میکنی.انگار به زور داری باهاش حرف میزنی هرکی باشه فکر میکنه اصلا علاقه ای وجود نداره.

اگه نمیتونی خودت را اصلاح کنی تمومش کن چون طرفت خیلی احساساتیه نابود میشه.

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟