2777
2789
عنوان

بچها نیاز به راهنمایی دارم خیلییی زیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 97 پست
در صورتی که خیلیییی برام مهمه زنگ میزد چشمام قلبی میشد قلبم میریخت ولی نمیدونم چرا اینطوری باهاش رفت ...

یعنی چی اعتماد به نفس نداشتم 

این اصلا منطقی نیست 

کلیی اتفاق توی یک روز برای انسان میوفته یا قبلا افتاده و حرف برای زدن زیاده 

طرف مقابل ابراز علاقه میکنه شماهم بکن 

طرف از احساساتش میگه نگین آها باشه 

طرف فکر میکنه داره با دیوار حرف میزنه 

این کار خیلی سختی نیست

شما الان خودت اینجا ببین طرف اومده از احساساتش گفته شما گفتی هرطور راحتی نه پرسیدین چرا نه با احساس ...

اخه من سر اینکه گفت من فکرامو کردم خیلییییی بهم بر خورد 

یعنی از چند روز قبل داشت راجب جدایی فکر میکرد دقیقا وقتی که من فکر میکردم چیکار کنم رابطم باهاش بهتر شه

بعد این دومین بارش بود کلا یکم بی توجهی میبینه میره سری اول خودم زدم به اون راه که نفهمیدم خدافظی کرد اینسری واقعا ناراحت شدم 

بنظرتون واقعا قصد جدایی داشت یا نه داشت ناز میداد 

باید جواب اخرین پیامشو میدادم؟

الان واتسپ استوری میزارم میبینه

بنظرتون پیام‌میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داخل چتم خیلی سرد و خشک صحبت میکنی.انگار به زور داری باهاش حرف میزنی هرکی باشه فکر میکنه اصلا علاقه ...

من اینطوری نیستم اصلااااا اتفاقا خیلی احساسی ام حتی بیتشر از این پسر حس میکنم این پسر دارع نقش بازی میکنه میترسم وابسته شم بهش 

چراااااااا بعضی وقتا یه حرفی میزنمممم ولی دروغ چرا خیلی گرم نیستم ی حس خجالت دارم نسبت بهش چون قبلا ...

ببین اگه موضوع خجالته رو خودت کار کن که خجالتی بودنت کمتر بشه

ولی اگه موضوع درون گرا بودنه و ایشون خیلی برونگراست، مشاورای ازدواج هم میگن این اختلاف زیاد جالب نیست برای ازدواج

البته من از یه مشاور شنیدم که برونگرایی و درونگرایی یه طیف هستش

حد وسط هم داره که به اون افراد میگن میان گرا

اخه من سر اینکه گفت من فکرامو کردم خیلییییی بهم بر خورد یعنی از چند روز قبل داشت راجب جدایی فکر میکر ...

خب الکی که فکر نمی‌کرده اونم خیلی وقت بوده که از دستتون ناراحت بوده بوده که فکر میکرده

شما الان ناراحت شدین اون چند روزه ناراحته

بله باید جواب میدادین 

بله احتمال داره ناز کردن باشه ولی برگردوندن اون شخص اینسری کار شماست

مگه اینکه باز خودش برگرده که احتمالش تقریبا کمه

معلوم نیست هیچی معلوم نیست

ببین اگه موضوع خجالته رو خودت کار کن که خجالتی بودنت کمتر بشهولی اگه موضوع درون گرا بودنه و ایشون خی ...

اتفاقا من برون گرام اونم برون گراست 

ولی از سر خجالت و اینکه نکنه قضاوتم‌کنه ساکتم چون قبلا مشاور تحصیلیم بود یه نسبت فامیلی خیلیییییی دور هم داریم 

خب الکی که فکر نمی‌کرده اونم خیلی وقت بوده که از دستتون ناراحت بوده بوده که فکر میکردهشما الان ناراح ...

مرسی برام وقت گذاشتین 

امیدوارم پیام بدع خیلی ناراحتم از رفتنش

کاش پیام‌بدع

خواهش میکنم خانومبه امید خدا پیام میده نداد هم شما برید بهتره

من برم حس میکنم پررو میشه بخدا دو ر اطرافم انقدر پسر ناز نازو ندیدم 

پیام‌بدم پررو میشه 

یه موضوع دیگه هم هست راستش نمیدونم اصلا ارتباطمون درست بود یا نه سر همینم یکم سرد بودم 

۴۰ سال پیش پدر من و مادر ایشون ۴ سال همدیگرو میخواستن حالا نمیدونن ایشون این موضوع رو میدونه یا نه ولیییی کل فامیل ها میدونن حتی مادر خودش میدونه میدونشتم مخالفت میشه واسه ازدواج برای همین زیاد سراغشو نمیگرفتم همیشه میگفت یه پیام و زنگ نمیزنی به من 

همون روز اولم حرف ازدواج‌بهم‌زد 

نمیدونم والا خیلی فکرم درگیره

من برم حس میکنم پررو میشه بخدا دو ر اطرافم انقدر پسر ناز نازو ندیدم پیام‌بدم پررو میشه یه موضوع دیگه ...

یعنی فکر میکنی کارتون به ازدواج برسه و اون اشنایی پدر اقا و مامان شما داستان بشه؟

یعنی فکر میکنی کارتون به ازدواج برسه و اون اشنایی پدر اقا و مامان شما داستان بشه؟

اره نودشم زنگ‌زد گفت سه ماه حرف بزنیم عید میام جلو کلا حرف از ازدواج میشزد میگفت به خانواده ها بگیم رفت و امد داشته باشیم من میگفتم نه

من برم حس میکنم پررو میشه بخدا دو ر اطرافم انقدر پسر ناز نازو ندیدم پیام‌بدم پررو میشه یه موضوع دیگه ...

بستگی به شخصیتش داره چیز دقیقی معلوم نیست

فکر کنید مطمئن باشید از تصمیمی که دارین میگیرین 

اگه خانوادتون مخالفت میکنن اصلا ادامه ندین چون اگه مخالفت کنن دیگه شما وابسته شدین و کار سخت میشه

نگران نباش دوباره میاد...ولی خب اگه نمیخای و مطمئنی شرایط برای ازدواج باهاش مطلوب نیست و ممکنه اسیب ببینی کلا فراموشش کن...درد الان فراموشی به مراتب کمتر اژ شروع رسمی ی رابطه ی عاشقانه ست...