2777
2789
عنوان

فکر کرده عکسم فیکه علامت سوال

116 بازدید | 13 پست

با یه پسره حرف زدم عکس دادیم بعد گفت عکست خیلی اشناس انگار یجایی دیدمش 

الان منظورش چیه فکر کرده فیکه؟؟؟ عکس واقعیمو دادم

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش فیک میدادی

من مشکلی با این قضیه ندارم

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

عکس منو میگفت مدله و فلان اره بعضیا فک میکنن فیکه

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
بله منم همین فکرم میکنموقتی اینطوری میگه کات کنچون از اولش بهت حسی نداره و بهت اعتمادم نداره💖

بله درسته من هیچ حسی بهش ندارم 

عکس منو میگفت مدله و فلان اره بعضیا فک میکنن فیکه

دقیقا بعد گفتم عکسمو دیشب گرفتم هیچ جاییم نذاشتم 

[QUOTE=369099071]باور کن فیک می‌دادی قبول می‌کرد خودتو متأسفانه صداقت جواب نمیده رو بعضیا[/QUOTEدقیقا راست میگی

پس بهتره دیگه ادامه ندیاخه به ضرر خوده قشنگمحالا هرجور که خودت میخوایچون من مطمئنم دختر خیلی قوی هست ...

عزیزم چقد شما مهربونی❤

دقیقا بعد گفتم عکسمو دیشب گرفتم هیچ جاییم نذاشتم

ولش کن بابا باور نمیکنن

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️