2777
2789
عنوان

واقعا خدا پول رو به کیا میده 😐😮‍💨

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا به این فک نمیکنه که من میتونم با درآمد یه ماه بابام بهترین زندگی رو جدا از خانواده تو  تهران (یا خارج) داشته باشم 😶

بخدا اگه درآمد یه ماه رو میدادن به من همین الان آماده میشدم از خانوادم جدا بشم تهران تنها زندگی کنم🥲

فقط یک چیز در این دنیا وجود دارد که می‌تواند جایگزین کتاب شود! کتاب بعدی...📚🐛

خدا به مالش برکت بده الان اشکالش چیه که به شما فشار وارد شده

دوست عزیز دعوا داری ؟🙄

بعد اینکه مگه‌من‌ گفتم‌ اشکالی داره برا سوال شد ....

خب الان چه خبطی کردن شما دلخوری؟ و جنوب چه مشکلی داره؟

نگفتم اونا خطایی کردن و چرا باید دلخور باشم برا تفاوت عقیده ها سوال بود ..

خب مشکلش چیه نشستی بدشون رو میگی مگه از شما و مال شما بردن که برای زندگیشون چرتکه انداختی

مشکلی نداره . بدشون هم نگفتم طرف پدربزرگم محسوب میشه خیلی هم دوسشون دارم .

گفتم که تفاوت طرز فکر ها برام سوال بود ..

واقعا نمیدونم اینکه میگی چرتکه انداختی رو چی بگم حرفام طوری نیس که اینجوری بگی 

همچین میگی جنوب انگاری جنوب مشکلی داره

من نه قصد توهین به ساکنین جنوب داشتم نه اینکه بگم مشکلی داره خودمم جنوب زندگی میکنم .اتفاقا خیلی هم مردمشون و شهر هاشو رو دوست دارم .

ولی اگر از لحاظ امکانات بگیم از پایتخت کشور کمتره و خیلی از کار ها اونجا امکان پذیر نیست

اشکالی ندیدمجنوب ایران بده؟یا شوهر پیدا کردن؟

نه اشکالی نداره شاید اینجوری خوشحالن .جنوب ایران هم عالیه ولی از لحاظ امکانات یکم سخته زندگی 

شوهرم کردن هم ایرادی نداره برام جالب بود که تو سن ۲۰ سالگی کار های قشنگ دیگه هم هست که بتونی با پول انجام بدی و سعی کنی از تنهائیت لذت ببری جای اینکه بشینی غصه بخوری که من شوهر میخام 🙂کار هایی هم که میگم منظورم مهمونی شب  و ..... نیس کارهای خوب که هم روحت جلا پیدا کنه هم خودت لذت ببری جای غصه . همین

بعضی از دوستان هم لایک کردن که جواب سوالشون رو بگیرن 😊

چون بعضی از  سوالاتتون مشابه بود 

در آخر هم بگم که من نه چرتکه انداختم واسه زندگی کسی نه حسودی میکنم نه هیچ چیز دیگه ای . 

فردی  که میگم دایی مامانمه و خیلی دوسش دارم مث پدربزرگ خودم و بقیه دایی هاش و امیدوارم که روز به روز به اموال و پولش  افزوده بشه . 

همونطور که گفتم فقط برآم سوال شد که اون دختر میتونه بجای قصه خوردن اینکه چرا من شوهر نمیکنم خوشحال باشه و از زحماتی که پدرش واسه بدست آوردن پول کشیده حداقل استفاده کنه به روش درست .و به جای آسیب زدن به روح رو روانش، با تفریحات سالم از زندگی لذت ببره چون پدرش در گذشته اینهمه زحمت کشیده تا اون ها در آسایش باشن 

خدا ... شناخت شاخ نداد

من هم میتونم بی احترامی کنم ولی  با جواب دادن به شما شخصیت خودم رو پایین نمیارم