2777
2789
عنوان

شوهر پررو

114 بازدید | 7 پست

سلام عزیزان میگم چند وقته خیلی با شوهرم حالم بده بگین ببینم واقعا تقصیر منه یا اون

راستش شوهرم درآمد بدی نداره حدود ماهی صد داره ولی برا من خیلی خرج نمیکنه کلا خساست داره فقط هم برا من اینحوره

حتی تو خونمون خرید نمیکنه یه کارت داده دست من دو زار توش میزاره که نکنه خرج کنم هر کارتی ک بکشم سریع میگه چی خریدی لازم بوده و کلا بازخواست کنه 

حالا فکر نکنین اونم خرج خودم می‌کنم وسیله غذایی برا خونه می‌خرم با منت تو خونمون گوشت و مرغ دو هفته اس نداریم  بهش میگم میگه وقت ندارم سرم شلوغه هر بار حرف میزنم میگه خوشی زده زیر دلت 

بعدم خودش همش بیرون غذا ها خوب میخوره چیزای ملیونی برا خودش میخره ولی من باید کفش پونصد تومنی پام باشه خودش هشت ملیونی خیلی ام ادعاش میشه ک زندگی خوبی ساختم برات 

راجب رابطه ام کلا سرد مزاج ماهی یکبار به زور سمتم بیاد وقتی بگم میگه درک نداری نفهمی کارم شلوغه 

خودش ماشین دو تومنی زیر پاشه من باید پای پیاده خرید کنم برا خرجش هم جواب پس بدم خیلی خسته ام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم اول بهش پیام بده بگو باید راجب این قضیه جدی صحبت کنیم اگه گوش نکرد رو در رو باهاش مفصل حرف بزن حتی شده دعوا راه بنداز اگه دیدی هیچ راهی نموند ب خانوادت بگو باهاش صحبت کنن ولی اینو اخرین راه در نظر بگیر اگه مشکلتون بین خودتون حل شه بهتره

🕳گُم‌شُده‌دَر،جَنگَلِ‌مَتروکه‌ی‌اَفکار!...
بنظرم اول بهش پیام بده بگو باید راجب این قضیه جدی صحبت کنیم اگه گوش نکرد رو در رو باهاش مفصل حرف بزن ...

صد بار باهاش حرف زدم کلا زیر بار نمیره میگه تو ولخرجی یادم رفته گفتی خرید کن سر کار بودم منو میدیچونه و جوری رفتار میکنه انگار من مقصرم یه چیزی ام بدهکار میشم 

صد بار باهاش حرف زدم کلا زیر بار نمیره میگه تو ولخرجی یادم رفته گفتی خرید کن سر کار بودم منو میدیچون ...

اگه خریدا با خودته سعی کن بیشتر از حد مورد نیاز ازش پول بگیری یا به بهانه های مختلف ک خونه اینو احتیاج داره یا فلان چیزو کم داریم ازش پول بگیر عذاب وجدانم نداشته باش چون داره از وظیفش شونه خالی میکنه

🕳گُم‌شُده‌دَر،جَنگَلِ‌مَتروکه‌ی‌اَفکار!...