2777
2789
عنوان

شوهراتون تو خونه چیکار میکنن

404 بازدید | 36 پست

صب تا ظهر سرکاریم،بعدش میایم خونه ناهار و یذره استراحت

شب که میشینیم همش اخبار میبینه یا گوشی 

حرف نمیزنه،با دیوار فرقی نداره

پوکیدم از بس حوصلم سررفت

خدایا کمی آرامش فقط همین

بچه ها لطفا تاپیک میمز برام گزارش بزنید پاک شه ممنونم 

#حصبی_وژم                                                                                                                                  کاربری دست 2 نفر                                                                                                                                                                                                                                                             به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید سنشون بالاس یکم یا اختلاف سایتون بالاس . خودتون به خونه صفا بدین

این کد معرف بلو بانک تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

استراحت مطلقم همه کاررررر

چه خوب ماشالله همسرتون 😀❤️

این کد معرف بلو بانک تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

شوهر منم همینهگاهیم قر میزنهاز مرد جماعت چه انتظاری داری آخههمین که خیانت نکننو پول بیارن بردی

ولی همه مردا اینجوری نیستن دیدتون خیلی منفیه

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.