2777
2789
عنوان

اسپرم اهدایی دیگه چیه🙄

1625 بازدید | 96 پست

لطفا توهین نکنید فقط یکی منو راهنمایی کنه تازه اون تاپیک پربازدیدو خوندم برام سوال شد.مگه توایران اصلا داریم ؟!

حتی واتیکان بااین موضوع به شدت مخالفه .چه اسپرم چه تخمک.

حالا بازم خداروشکرتوایران مراجع گفتن منافاتی باشرع نداره و هم رحم اجاره ای هم تخمک اهدایی هست دیدم تواطرافیان ولی اسپرم که نمیشه😐

اصلا همین حرمت ازدواج متعدد زن به خاطر اختلاط نطفس .یعنی زن نمیتونه همزمان چندهمسر داشته باشه چون بالاخره پدر بچه باید مشخص باشه بعد اگرهم بخواد باشه باید محرمیت بین اقا و خانم خونده بشه که دراونصورت ایشون باید از همسر اول طلاق بگیره .

اصلا نه با عقل جور درمیادنه منطق، نه عرف، نه شرع.جریان چیه ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا فقط سوال دارم بچه ها قصد توهین ندارم بلد نیستم

اسپرم اهدایی باشه بعد تو ازمایش دی ان ای پدرش کیه؟چطوریه

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

روش آزمایشگاهی هست 

تو کشورهای دیگه انجام میشه ممنوع نیست اصلا ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خیلی شرایط سختی داره و با سرچ کردن نمیشه دقیق فهمید 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بخدا فقط سوال دارم بچه ها قصد توهین ندارم بلد نیستماسپرم اهدایی باشه بعد تو ازمایش دی ان ای پدرش کیه ...

تو ازمایش پدرش اونیه که اهدا کرده درواقع ناشناسه

ولی تو شناسنامه اسم شوهر خانومه رو میزنن

جریان همینه که میگی..با هیچی جور درنمیاد ولی خب ی عده بخاطر بچه همه کار میکنن.واقعا اسپرم اهدایی خیلی بده..البته اگه اون چیزی که من فکرمیکنم.یادمه یکی میگفت همسایمون از اسپرم اهدایی بچه دار شده.بعد بچه شبیه خارجیاس.چشاش سبز و صورت و موهاش  بور و کک مک..