2777
2789
عنوان

اسپرم اهدایی دیگه چیه🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1625 بازدید | 96 پست
بخدا فقط سوال دارم بچه ها قصد توهین ندارم بلد نیستماسپرم اهدایی باشه بعد تو ازمایش دی ان ای پدرش کیه ...

فکر میکنم ناشناس انجام بشه

یعنی ندونن پدر کیه، پدر هم ندونه بچه ش کیه

وگرن زندگیشون بهم میخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ببین داری از یه زاویه خاص نگاه میکنی

اگر دو تا مرد مثلا باشن و رابطه باشه خب اونوقت کی باید مسئولیت خرج و تربیت بچه رو قبول کنه؟

ممکنه هر کدوم سر باز بزنند

یا حتی الکی بگند

ولی این در شرایطیه که اسپرم مرد قابل بچه دار شدن نیست یا اصلا نداره 

خب بجای اینکه بره بچه از پرورشگاه بگیره 

یه اسپرم میگیره که حداقل تخمکش از زنش باشه 

و خب بحث طلاق گرفتن و حرمت و این حرفا برای وقتیه که زن رابطه جنسی داشته باشه

این بهش نمیکن رابطه جنسی 

امیدوارم درست توضیح داده باشم این مسائل نیاز به کارشناس دارن

"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛

این بیشتر واسه ترنسا هست فک کنم یا اونایی که به هرحال یا دلیلی شوهر ندارن بچه میخوان بعدم چیزی بین زن مرد اتفاق نمیفه فقط اون اهدا می کنه دکترا دیگخ خودشون درستش می کنن

مثلا خودم ی کلیپ دیده بودم دو تا مرد خارجی هم ج*سگرا بودن بعد دوتاشونم بچه داشتن از خودشونم بود

مثلا اینا هم از تخمک اینجور چیزا استفاده کردن

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️

کاملا قانونی و شرعی هست تو ایرانم انجام میشه یه سرچ بکنید بنظرم خیلی هم خوبه تخمک اهدایی هست اسپرمم فرقی نمیکنه وقتی مردی مشکل داره ولی زندگیشون عاشقانس دلیلی نداره بخاطر یه سلول جدا بشن

میدونم روش ازمایشگاهی هست عزیزم من از لحاظ شرعی و قانونیش گفتم

بستگی به اعتقاد اون پدر مادر داره 

خیلی ها هستند با پیوند اعضا هم مخالفن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

فکر میکنم ناشناس انجام بشهیعنی ندونن پدر کیه، پدر هم ندونه بچه ش کیهوگرن زندگیشون بهم میخوره

همین میشه فردا خواهر با برادر ازدواج میکنه ولی خبر ندارن

با خداباش پادشاهی کن
جریان همینه که میگی..با هیچی جور درنمیاد ولی خب ی عده بخاطر بچه همه کار میکنن.واقعا اسپرم اهدایی خیل ...

والا اینکه خوب بود چیشد بده😂

"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛

به نظر من کلاه شهری هستش

اون بچه فردا میبینه بچه مادرشه ولی بچه پدرش نیست

هزار تا سوءتفاهم پیش میاد براش

چه کاریه خب ، بچه به سرپرستی بگیرن

نمی‌دونم زایمان و شیردهی چه لذتی داره!!!

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم