2777
2789

خانوما من برا فردا میخوام قورمه سبزی درست کنم یه دستورخوشمره بگین دیگه که همه تعریفشو کرده باشن،لوبیاهارو جداگانه میپزین یا با همونجوری میریزین باگوشت و سبزی باهم بپزه؟

برا شام امشب هم ماکارونی گذاشتم نمیریم یوقت؟از اون ماجرا که چندنفرن مردن به اینور ماکارونی درست نکردم ،ولی چندروزه شدیدا دلم میخواد ،شما به تازگی درست کردین؟البته بگما ماکارونیم و تازه نگرفتم از قبل داشتم 

سبزی رو با شعله متوسط زیاد سرخ کنید

لوبیا چیتی و قرمز فرقی نداره

چیتی جا افتاده تر میکنه

گوشت و لیمو عمانی و لوبیا رو هم همون اول بریزید با سبزی حدود ۵ ساعت

نیم ساعت آخر نمک و آبلیمو

من قورمه هام کشته مرده داره

ابدا هم پیاز نمیزنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روش مامان:چربی گوسفند یا گاو رو آب میکنیم بعد تو روغنش سبزی رو سرخ میکنیم شعله ملایم و طولانی مدت وبعد گوشت رو تفت بده بازم تو چربی اب شده بعد لوبیا از قبل خیس خورده به همراه گوشت به همراه سبزی سرخ شده به همراه کمی زرد چوبه و اب بزار تو زود پز به مدت یه ساعت بعد دربیار بریز تو قابلمه بهش یه قاشق غذا خوری گرد لیمو و سه عدد لیمو عمانی سوراخ شده که یه ساعت قبل از اضافه بزار تو آب گرم که تلخیش بره بهش اضافه کن مزش کن اگه نمکش کم بود اضافه کن اگر استخوان هم داری بهش اضافه کن بزار بپزن نوش جان

لوبیاهاتو اول خوب اب پز کن.سبزی قرمه رو خوب تفت بده یکم تیره شد خاموشش کن و در اخر یه قاشق رب انار ب ...

همسرم رب انار دوس نداره متاسفانه،یه دستور میگم ببینین خوب میشه اینطوری؟

لوبیاچیتی یا قرمز جداگانه بپزم،سبزی هارو سرخ کنم بعد پیاز یکم با گوشت تفت بدم یکمم زردچوبه بزنم،بعد آبجوش بریزم تا گوشت ها چندساعتی بپزن ،۲ساعت مونده به اخر سبزی هارو با لوبیاها اضافه کنم،نیم ساعت اخرم چندتالیموعمانی ،یدونه ام الیت ازاون عصاره ها،۱قاشقم رب ،۱قاصقم ادویه قورمه سبزی،خوب میشه؟

سبزی رو با شعله متوسط زیاد سرخ کنیدلوبیا چیتی و قرمز فرقی ندارهچیتی جا افتاده تر میکنهگوشت و لیمو عم ...

لوبیاهارو جدامیپزین؟سبزی هارم بعدسرخ کردن و لوبیاها بعد پخت همون اول میریزین پیش گوشت ها ؟

سبزی رو با شعله متوسط زیاد سرخ کنیدلوبیا چیتی و قرمز فرقی ندارهچیتی جا افتاده تر میکنهگوشت و لیمو عم ...

واقعا پیاز نمیزنین؟؟

خیلی تعجب کردم.

من شنیدم هرچی بیشتر پیاز بزنی بهتر جا میفته

همسرم رب انار دوس نداره متاسفانه،یه دستور میگم ببینین خوب میشه اینطوری؟لوبیاچیتی یا قرمز جداگانه بپز ...

اگه قورمه سبزی جاافتاده و مجلسی میخوای

اول اینکه سبزی رو حسابی سرخ کن ولی نسوزه. من یه کم روغن نیمه جامد یا کره هم می ریزم و سرخ میکنم

بعد پیاز رو تفت بده، گوشت گوسفندی رو اضافه کن و تفت بده. لوبیا قرمز خیس خورده هم اضافه کن بهش و همینطور سبزی سرخ شده. یه کم تفت بده، اب بریز و بزار ۴، ۵ ساعت بپزه.

اونکه لوبیا و سبزی رو جدا بپزی و دیرتر بریزی قورنه خوب جا نمی افته.

یک ساعت آخرم دو تا لیمو و نمک و فلفل بزن. بعضیا شنبلیه خشک تفت میدن و اواخر پخت میریزن