اگه قورمه سبزی جاافتاده و مجلسی میخوای
اول اینکه سبزی رو حسابی سرخ کن ولی نسوزه. من یه کم روغن نیمه جامد یا کره هم می ریزم و سرخ میکنم
بعد پیاز رو تفت بده، گوشت گوسفندی رو اضافه کن و تفت بده. لوبیا قرمز خیس خورده هم اضافه کن بهش و همینطور سبزی سرخ شده. یه کم تفت بده، اب بریز و بزار ۴، ۵ ساعت بپزه.
اونکه لوبیا و سبزی رو جدا بپزی و دیرتر بریزی قورنه خوب جا نمی افته.
یک ساعت آخرم دو تا لیمو و نمک و فلفل بزن. بعضیا شنبلیه خشک تفت میدن و اواخر پخت میریزن