2777
2789
عنوان

تب بدون علت پسرم

200 بازدید | 32 پست

از دیروز تب خفیفی داره و ی کم بی حاله علائم دیگه ای هم نداره چهارسالو نیمشم هست یعنی از چی میتونه باشه؟

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه لیوان آب سیب با یه قاشق عسل قاطی کن بده بخوره سم زدای قوی عفونت بر قوی و تب بر قوی هست .ولی عجله نکن برای اینکه اثر کنه .اگرم تبش بالاست با آب ولرم پاشویش کن آب حتما ولرم باشه لرز نکنه

اللّهم عجل الولیک الفرج

بدنش عفونت داره

آره فک کنم چون این بار دومین باره بدون علت تب میکنه

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
یه لیوان آب سیب با یه قاشق عسل قاطی کن بده بخوره سم زدای قوی عفونت بر قوی و تب بر قوی هست .ولی عجله ...

خیلی زیاد نیست رنگو روشم پریده ،باباشم رانندس خونه نیست استرس گرفتم واسه تبش🥲

افراط کن به خوردن سیب و آب سیب طب سنتی اسلامی میگه

عزیزم هرروز چه مریض باشه چه نباشه ی لیوان پر آب سیب میدم بهش 

آب سیب بهتره چون بخوای سیب بخوری از یه دونه بیشتر نمیتونی بخوری ولی آب سیب از چند عدد سیب گرفته میشه ...

ممنون عزیزم چشم حتما میدم بهش