2777
2789

من روژ اولی بود ک این باشگاه میرفتم 

خب میدونین دستگاه پرس پا فرق میکنه هرجایی من بلد نبودم چجوری نگه ش دارم بالا 

یه خانم ک دوبرابر  سن من داشت بشدت هم چرب و چیلی بود گفتم خانم ببخشید اینو چجوری نگه دارم 

پوزخند زد گفت اولین باره میای باشگاه و با دوستش بلند زدن زیر خنده 

بعد منم هیچی نگفتم یدفه دیدم رفته به مربی میگه ببخشید حرکت لانگِز رو چجوری برم ؟لانگز نه ها لانگِز😐

چرا ما آدما اینجوری ایم واقعا 

عجیب بود 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

خداروشکر من تا الان ازین موجودات ندیدم...

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب هر کسی ی روزی روز اولشه دیگه

مگ خودشون رو از تو قنداق دراوردن گذاشتن زیر دستگاه

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

همونیه ک میخوای ب کمر پاهاتو زیر ی صفحه قرار میدی و باید پاهاتو مرتب صاف وخم کنی؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

خب هر کسی ی روزی روز اولشه دیگهمگ خودشون رو از تو قنداق دراوردن گذاشتن زیر دستگاه

من ۴ ساله باشگاه میرم این باشگاه رو اولین بار بود میرفتم دستگاهش فرق می‌کرد 

اصلا از محیط باشگاه خوشم نمیاد یمدت میرفتم،دو سه تا دوست بودن وای چه حرفای زشتی باهم شوخی میکردن

دقیقا من اصلا دوست نمیشم با کسی اصلا کارنو میکنم میام خونه 

میگفتی خداروشکر تویی که دفعه اولت نیست میای باشگاهو زیارت کردیم به عنوان نمونه کار حداقل یکم انگیزه ...

😂میخاستم بگم اون لانگزه مجید جات  گفتم ولش از قیافه اش شر می باره