2777
2789

پسری رو در نظر بگیرید که ۲۸ سالشه و دانشجو و با حقوق ده تومن داره کار میکنه و خانواده ش به این امید که ما قراره برا تو زن بگیریم و برات خرج کنیم همون ۱۰ تومن ها هم تقریبا ۸ سال گرفتن ازش و هیچ پس انداز و دارایی نداره.

حالا خانواده خونشو کردن توی شیشه که سنت داره میره بالا و برای ما هم زشته که پسرمون این سن مجرد باشه. یه دختری رو پیشنهاد دادن که پسره هم از دختره خوشش میاد اما راضی به ازدواج نیست بخاطر مسائل مالی. میگه من با حقوق ده تومن و بدون خونه و ماشین ازدواج نمیکنم.

خانواده ش وضع مالی خوبی دارن و میگن تو ازدواج کن ما برات خونه و ماشین میخریم

پسره هم از وضع متشنج خونه خسته شده بوده و به امید اینکه خانواده ش پشتش هستن ازدواج کرده و حالا ۹ ساله از ازدواجش میگذره و خانواده ش میگن ما وظیفه ای نداریم در قبال تو

همچین پسر ابلهی نباید زن بگیره . خودش عرضه و شعور نداشته که پولش رو بده یکی دیگه براش جمع کنه ؟ الانم من باشم دختر به حرف و قول نمیدم میگم اگر میخواید خونه و ماشین بدید اول به نام پسرتون کنید بعد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الانم که ازدواج کرده چه وظیفه بدونه چه ندونه نمیتونه به زور ازشون پول بگیره ولی میتونه قطع رابطه کنه و ابرو و شرف براشون نذاره بگه به بچه خودشون خیانت کردن و پولهاشو دزدیدن 

تو این نه سال ازدواج چرا نخریده ماهم اول ازدواج هیچی نداشتیم دقیقا نه سال پیش الان خداروشکر ماشین داریم ی تیکه زمین زمان عقد خرید شوهرم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

تو این نه سال ازدواج چرا نخریده ماهم اول ازدواج هیچی نداشتیم دقیقا نه سال پیش الان خداروشکر ماشین دا ...

میزان درآمدش رو خوندی؟ 

با اون حقوق کم و دانشجو بودن تازه وسیله های داماد هم قسطی خریدن.

اجاره ای بودن خونه رو متوجه شدی‌؟

چی میمونه دیگه جمع کنیم

میزان درآمدش رو خوندی؟ با اون حقوق کم و دانشجو بودن تازه وسیله های داماد هم قسطی خریدن.اجاره ای بودن ...

والله ی چی بگم ماهم همین بودیم نه ماه اول تونستیم با خانواده شوهر باشیم اونم خرجی نصف میشد بین همه بعدش رفتیم ی شهر غریب وام گرفتیم وسایل خونه ماشین نداشتیم درگیر بارداری بودیم خرج هزینه نگم خلاصه ولی با درایت حساب شده خرج کردیم کمکی نبود فقط ما دوتا خلاصه الان خدارو شکر بعد نه سال بچه دارم هم ماشین هم خونه به فکرش هستیم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم