2777
2789
عنوان

بیاین دستوریه بندری خوشمزه روبگم

156 بازدید | 11 پست

بچها من چندین دستور پخت روامتحان کردم و جالب نشد ولی این یکی عالی بودوچندوقته بااین دستوردرست میکنم

اول اینکه پیازارومیزاریم با روغن و زردچوبه درحدیک دقیقه سرخ شه بعداب میریزیم ومیزاریم کامل آب خشک شده باز میریزیم تاپیازاکاملن کاراملی بشه وزیردندون حسش نکنیم

من اصلارب نمیزنم فقط گوجه هارورنده میکنم بعدک پیازاسرخ شدمیریزم روش ومیزاریم کمی آبشون گرفته بشه بعد ادویه اضافه میکنم بعدک سوسیس هارواضافه میکنم ومیزارم کامل بپزن مزه هابه خوردهم بره بعدم نوش جان کنیدمحشره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه نیترات داره و خطر سقط جنین دور از جوناگه خواستی درست کنی لااقل سوسیس دست ساز بگیر

خاهرمن نمیدونستم باردارم دوروزپشت سرهم اینقدرجیگرخوردم همش ته چین پرزعفرون بعدم ک فهمیدم فقط همین دوقلمونخوردم وگرنه همه چی میخوردم تاالان ک چهارماهمه هنوزم همه چیز میخورم ومشکلیم نبوده خداروشکر