2777
2789
عنوان

فقط مامانا خواهرم و چه کنم

171 بازدید | 13 پست

۱۶ سالشه تو خونواده ما دوستی با پسر قفله

منم تو دانشگاه با همسرم دوست شدم ینی قبلش فقط با پسر چت کرده بودم اولین تجربم دانشگاه بود

این خانوم چند وقت پیش با پسرخاله دوست صمیمیش رل میزنه و باورم نمیشه ولی باهاش میره سر قرار💔

اینجا گفتن برخورد جدی نشه فلان نشه گفتم اوکی مادرم پر از استرسه اروم بهش گفتم و گفتم تو کاریش نداشته باش فقط میگم بدونی

ابجیم و بردم بیرون خیلی دوستانه باهاش حرف زدم گفتم این 

چیزا سن داره ببین من دانشگاه اولین بار دوست شدم توام فعلا درست و بخون انقد از این موردا پیش میاد که

گفتم من به مامان درموردش نمیگم بهت قول میدم

توروخدا توام قول بده به فکر درست باشی کلاسای ورزشتو بری بزاری موقعش برسه همه چی عالی

حالا الان متاسفانه بازم فهمیدم با یه پسری هست

نمیدونم رفته قرار یا نه ولی چت میکنن

منم تو سنش از این کارا کردم ولی جرعت حضوری رفتن و نداشتم تازه هیشکی نبود اینجوری پشتم باشه دوستانه باهام حرف بزنه و ‌....

ولی من ک خیلی دوستانه برخورد کردم

الان میگید چه کنم؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امینش باش باهات رفیق بشهاشکالی نداره و هیجانات ینش هستفقط مراقب باش باکرگیش رو از دست نده

مطمئنید این راه درسته؟

اخه ۱۶سال چه وقته بیرون رفتن با پسره

نمیدونم ولی بنظرم درست نیس

بعدم خب ما باهم حرف زدیم اون بهم قول داد

الان چجوری هم امین باشم هم مراقب

اونجوری میفهمه من میدونم خیلی بده ک

انگار حرفای قبلی خودمو نقض کردم

بنظر من حالا برن بیرون یه چیزی بخورن اشکالی ندارهولی بخوان جلوتر برن درگیر احساسش میشه و تو رفتارش ت ...

خب منم همینو میگم اول میبره بیرون، بعد دعوتش میکنه خونه، خالی و بعد بوس و بغل و بعد...........میشه از دست رفتن باکرگی، پس از اول باید مراقب بود

خب منم همینو میگم اول میبره بیرون، بعد دعوتش میکنه خونه، خالی و بعد بوس و بغل و بعد...........میشه ا ...

هر کی با هر کی رفت بیرون که نمیخواد .... کنه

اون سن هیجانات ذهنی و فکری دارن

خیلی احتمال داره بره و اصلا خوشش نیاد از حرف زدن با جنس مخالفش

احتمالشم هست بخواد بره جلوتر و تا اخر کشفش کنه ک اونو باید مواظبش بود

هر کی با هر کی رفت بیرون که نمیخواد .... کنهاون سن هیجانات ذهنی و فکری دارنخیلی احتمال داره بره و اص ...

ببین دختران تو این سن هیجانی میشن و هورموناشون ، بهم میریزه ،پس دست بهشون بزنه ،اختیار از کف میدن و تا آخرش میرن خیالت راحت قبول داری حرف منو؟؟

چیزا سن داره ببین من دانشگاه اولین بار دوست شدم توام فعلا درست و بخون انقد از این موردا پیش میاد کهگ ...

خواهرتو بردی بیرون بعد نشستی دوستانه فقط خودت حرف زدی !!

ازش چهارتا سوال نکردی .از حسش بپرسی 

خودتو مثل یه دوست مشتاق نشون بدی بگی کجا اشنا شدین 

فاز نصیحت فقط برداشتی خوب معلومه بهت محل نمیده کار خودشو میکنه 

تازه میگی توخونه هم خیلی غمگینه 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
خواهرتو بردی بیرون بعد نشستی دوستانه فقط خودت حرف زدی !!ازش چهارتا سوال نکردی .از حسش بپرسی خودتو مث ...

کاش بدونی بعد حرف بزنی

پرسیدم

گف فقط میخاستم ببینم چیه این همه دوستام میگن

گفتم دیدی چیه دیگ ول کن

تکرارش نکن 

بخدا انقد وقت هست واسه این کارا 

خیلی زوده فعلا به درس و موفقیت هات اسیب میزنه

بعدم گفتم میدونم جامعه جایی کشیده ک این روابط عادیه

ولی تو بااین کارا ایندتو خراب نکن

سال های سرنوشت سازته