2777
2789
عنوان

سرمایه اولیه رایگان برای ترید

493 بازدید | 15 پست

سلام من دیدم همه دارن طلا میفروشن گفتم خودم استفادع کردم به شما هم بگم

یه صرافی خارحی  هست که به ایرانی مثل بقیه کاربراش بونوس میده برای ثبتنام فقط ۷۰ تنر بهتون میده با انجام یع سری فعالیت ها بیشترم میشه ، تا ۷ روز وقت دارید بعد ثبتنام و احراز هویت ازش استفاده کنید مگرن منقضی میشه، این برای تریده و قابل برداشت نیست اما اگ تو اون ۷ روز دو برابرش کنی یا بیشتر دیگ اون بونوس و به خودت میده

خلاصه اگ سوال داشتید بپرسید من از پیج forexwd تو بایو‌برذاشتم ثبتنام کزدم از خودشونم سیگتال گرفتم حالا از هرجایی میگرید و‌میدونید سود خوبی میده به منم معرفی کنید

ادرسشو نمیشه ایتجا بزنم

پیام بدید یا تو همون پیج برداریذ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کامل نخوندم اما از عنوان پیداس مثل کار آقا آدام و امثال اون یجور سواستفاده از آدمای ناآگاه وبی تجربس

بقول قدیمیا پنیر مفت فقط تو تله موشه

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

اقا ادم کیه؟

یه کلاه بردار  ک میاد میگ پکیج آموزش ترید رایگان بهتون میدم بعد میگ بیاین تو صرافی فیک من ثبت نام کنید توی اون ترید کنید البته نمیگ صرافی من میگ فلان صرافی معروف و معتبر وغیره و غیره 

بعد تو میری پکیج بی ارزش رایگانشو میگیری از ضرر هات حسابی پول ب جیب میزنه امثال این آدام زیاده اسامیشونو یادم نیس

نی نی سایت رو نمیدونم والا اگ واقعا تحت نظارت فتا باشه ک  تبلیغ نمیکنه اما افرادی هستن ک عضو میشن تبلیغ میکنن گرچ من متن اسی رو کامل نخوندم اما چیزی تا صدتا سود واسه یکی نداشته باشه یدونه سودم ب شما نمیده

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

یه کلاه بردار ک میاد میگ پکیج آموزش ترید رایگان بهتون میدم بعد میگ بیاین تو صرافی فیک من ثبت نام کن ...

اینی که اسی مبگه رو نمیدونم چطوری ولی این یرنامه های طلا چون جدید میخواد کاربر جمع کن تاازش خرید کنن  واس هموندیه ۵رسوت طلامیده یه دونه هم ام پی فنیکس نی نی سایتم تبلیغشو گذاشته بود اونم جشنواره داره 

والا چی بگم ممکنه یعنی گندشون در بیاد ؟اخه این برنانه های طلا رو ایرانسل من هم گذاشته

کامل نخوندم اما از عنوان پیداس مثل کار آقا آدام و امثال اون یجور سواستفاده از آدمای ناآگاه وبی تجربس ...

نه من استفاده کردم ۳۰۰ تتر برداشت کردم

اون صرافی اقا ادام برای خودشه

این صرافی معتبره تو سایت کوین مارکت هم هست برید ببینید مث صرافی بایننس و….

از طرفی اینکه یه صرافی بونوس به شما میده درواقع تشویق کاربران جدیده برای ثبتنام و اون بونوس قابل برداشت نیست وقتی باهاش سود میکنید میتونید برداریذ تازه بعد برداشت سود دیگ بونوس و میگیره پس بهتره سود خوب کنید.منتهی اگ بتونید معاملات خوب داشته باشید اونم قابل برداشت میشه

بدون پرداخت پول چکار میتونن بکنن؟

همین😐حداقل یه دلیل منطقی نمیارن اخه این با اون صرافی ادام‌کلاه-بردار فرق داره

خداییش من خودم دنبال این فرصت بودم تونستم ۱۲۰ تتر که بهم داد رو دو‌برابر کنم خود بونوس رو‌هم بهم داد به عنوان پاداش.

اصلا بونوس خب در حالت عادی قابل برداشت نیس بعضی صرافی ها برای تشویق کاربرا به ثبتنام میدن که تو اگ مهارت داری ولی پول نداری یا میتدی هستی نمیخوای ریسک کنی از بونوس بهره ببری

حالا اینک بعدا با ایرانی ها کار کنه یا نکنه و هرچیشو نمیدونم

ولی من که سودم و گرفتم یعنی ۳۰۰ تا از هیچی و‌کشیدم بیرون