2777
2789
عنوان

کره بادام زمینی به بچم دادم کمک

731 بازدید | 22 پست

سلام من ارده با آب قاطی میکردم بهش میدادم شل میشد میخورد اما کره بادام زمینی باآب قاطی کردم سفت شدرنگشم تیره شد مث شیره. تعجب کردم کسی تجربه داشته؟

شما به بچه یکی دوساله چطوری کره بادوم زمینی میدین میشه تو فرنی ریخت کسی تجربه داشته؟

زیبایی هرکس با تفکرش نمایش داده میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کره بادم زمینیو میتونه همینجوری بخوره ولی مطمین شو حساسیت نداشته باشهپسر من بادم زمینی میخوره خوبه و ...

کرم بادوم زمینی دادم کاری نشد اما کره شو تاحالا نداده بودم اولین باربود

ارده تلخ نیست..من شیره با اب جوش قاطی میکنم بعضی وقتا میدم.کره بادام زمینی که خیلی خوبه.من‌ حالا میگیرم‌میدم‌ بخوره.بچه من۲۱ماهشه..

اره بابا همه جوره میشه بدی.بده بخوره.بچه بالای یک سال باید مثل ادم بزرگه از غذای سفره بخوره

یکی دوساله همینجوری میخوره دیگه چرا قاطی میکنی

نه بابا بد غذاس به سختی بهش غذا میدم رو اپن میزارم که فرارنکنه کلی اسباب بازی و ترانه کودکانه وخلاصه نگم برات دهنمونو سرویس کردم بازم گاهی عوق میزنه بالامیاره تمام زحمتامو

ارده تلخ نیست..من شیره با اب جوش قاطی میکنم بعضی وقتا میدم.کره بادام زمینی که خیلی خوبه.من‌ حالا میگ ...

نه ارده شیرهبا یکم آبجوش میریزم رقیق میشه اما کره بادوم زمینی سفت شد😑

نه بابا بد غذاس به سختی بهش غذا میدم رو اپن میزارم که فرارنکنه کلی اسباب بازی و ترانه کودکانه وخلاصه ...

خیلی بهش گیر نده از الان عادت بدهدبا خودتون سر سفره بیاد باید بدونه ک وقت غذاست و باید بخوره

اگه بری دنبالشو وقت و بیوقت بهش غذا بدی زده میشه

و غذاهاشو بیمزه نکن

کره بادوم یزره بریز تو پیاله بده با قاشق خودش بخوره

کره بادم زمینیو میتونه همینجوری بخوره ولی مطمین شو حساسیت نداشته باشهپسر من بادم زمینی میخوره خوبه و ...

برای قدش بلند بشه چی بدم بهش الان دخترم۱سال و ۳ روزشهقدش۷۰

خیلی بهش گیر نده از الان عادت بدهدبا خودتون سر سفره بیاد باید بدونه ک وقت غذاست و باید بخورهاگه بری ...

رفلاکس پنهان داره هیچی رو با حلاوت نمیخوره الان یکسالش شده هنوز شیشه شو نمیگیره من در طول روز با هزار ترانه و بازی و اسباب بازی ۴وعده ی ۹۰سی سی بهش میدم به خودش باشه اصلا نه میل شیر داره نه غذا

برای قدش بلند بشه چی بدم بهش الان دخترم۱سال و ۳ روزشهقدش۷۰

تخم مرغ خیلی خوبه،شیر پاستوریزه،مغزیجات مخصوصا بادوم درختی پوست کنده

هر شب نهایت ساعت ۱۰ خواب باشه

زنتیک هم خیلی مهمه

تخم مرغ خیلی خوبه،شیر پاستوریزه،مغزیجات مخصوصا بادوم درختی پوست کندههر شب نهایت ساعت ۱۰ خواب باشهزنت ...

پسر خواهر من خیلی زود که بخابه۱۲شب یا یک..ماشاالله قد رعنای داره..ژنتیک از سمت پدرش قد بلندن.

تخم مرغ خیلی خوبه،شیر پاستوریزه،مغزیجات مخصوصا بادوم درختی پوست کندههر شب نهایت ساعت ۱۰ خواب باشهزنت ...

تخم مرغ نمیخوره اما تخم بلدرچین با ماست قاطی میکنم حواسشو پرت میکنم میخورهخیلی سخته ساعت ده بخوابه