برام خیلی مهم بودید برای همین براتون نوشتم کامل بخونید اینا تجارب من و خیلی از زنان دیگه هستن به امید خدا سبب خیر شه و اگر خواستید مادر شید حتما طی دو ماه این کار هایی که ذکر کردم انجام بدید ، بعد ازمایش بدید و اقدام کنین .. انشالله که نتیجه میگیرید .. اگر مشکلی هست که نشدید :
۱- رژیم لاغری بخصوص ناحیه شکم مرحله اول
۲- روزانه پیازو قاچ کنین بریزید تو اب جوش بعد در بیارین ابشو بخورین مرحله دوم جلوگیری و رفع عفونت و عفونت کهنه حتی اگر فکر میکنی نداری
۳- عسل یکم بزنین نوار..بهداشتی و یه ساعت تا ۴۰ دقیقه روش بخوابید هفته ای ۲ بار مرحله سوم همچنین علت بالا و رفع خیلی از مریضی ها و مشکلاتی که مقاربت ایجاد میکنه
۴- دو شب در میون قهوه بدید همسرتون برای قوی شدن اسپرم همسرتون
۵- موز - اجیل ۰ عسل - معجون های ترکیبی موز و مغز و عسل - عرق کاسنی برای مرد و خودتون - مجددا قوی شدن و بیشتر شدن اسپرم که البته بدن مرد طوریه که ۲ مااه بعد اصرشو نشون میده حتی اگر برید دارو بخوره ۲ ماه بعد نشون میده
۶- پیاده روی دو نفره .
۷- خوردن شیر بصورت فرنی یا شیر و دارچین یا شیر خالی یا حتی ماست
۸- هفته ای ۲ یا ۳ بار رابطه داشتن نه بیشتر چون باعث ضعیف شدن اسپرم میشه
۹- کم خوابی ممنوع !!!! کار زیاد برای مرد و زن ممنوع ! یکی از مهم ترین دلایل این اتفاق
۱۰ - قرص اهن هر روز یه دونه بخور که انشالله بعدا که حتی مادر هم شدی به کارت میاد حسابی . باید بدنت قوی باشه . اگر بفهمی بارداری و تازه شروع کنی هم بدردت نمیخوره چون باید از قبل شروع کرده باشی مصرفشو . عدس هم میتونی بجوشونو بخوری . عالیه
۱۱- اگر فرزند پسر میخواید هم باید تا ۴-۵-۶ ماه قبل از اقدام منوی غذایی تون رو اوکی کنین و غذای طبع گرم بخورید و برنجو یکم از منو کم کنید یا حذف کنین و غذای گرم بخورید و وقتی خواستید اقدام کنید بهتره شما اول ار\\\\ضا بشید که قلیایی بشه و این خیلی کمک میکنه . غذاتون باید از ۵ ماه یا ۶ ماه قبل اقدام تغییر بکنه و طبغ گرم باشه .
این کار هارو که انجام بدید طی ۳-۴ ماه اوضاع بدنی هر دو بهتر میشه و میتونید با ازمایش به این نتیجه برسید که چه تاثیرات خوبی گذاشته. لطفا فردا یا پس فردا هر دو ازمایش بدین و همه چیز و یادداشت کنید و این کارارو به مدت ۲ ماه انجام بدید نتیجه میگیرید به امید خدا . انشالله اگر فرزند میخوای دامنت سبز بشه عزیزه دلم
۱۰۰٪ بچه خوبه تجربه ای جدید محسوب میشه برای همه . اگر خواست خدا باشه که بچه دار نشید راه های دیگه هم هست مثل بچه سر پرستی گرفتن هم ثوابه هم خوبه ولی اگر دو نفری خوشحالید و باعث رشد هم دیگه از لحاظ اجتماعی و مالی و تکامل هم دیگه توی عشق هستید و نیازی هم به بچه ندارید خوشحالیتون و خوشبختیتون مستدام ولی اگر هم بخواید IVF هم میشه کرد اگر از لحاظ مالی میتونین ۷-۸ میلیون خرج کنین ولی خیلیا از همون موارد بالایی که گفتم نتیجه گرفتن . بهتره گزینه های اخرو اینا بزارید . مادر من ۳۵سالگی ازدواج کردن و ۶ سال نازا بودن و صاحب فرزند شدن . دختر خاله من بعد از ۱۰ سال و زن پسر عمه مادرم هم بعد از ۱۳ سال . نا امید نباش . اصلا نا امید نباش .