میگن جنسینگ و عسل خوبه شوهر من فعلا رو اورده به جنسینگ
من که دیگه به اینجور خوراکیا امید ندارم!چند ماه خرنوب،عسل،معجون چهار مغز ،جینسینگ و شیر موز و...هر چی فکرشو بکنی دادم خورد هر روز ولی بی فایده بود! الان امیدم فقط به داروهاشه البته اونا رو هم در کنار داروهاش میدادم
منم شوهرم یکمی ضعف داره دکتر گفت امیدوارم با دارو رفع بشه کیوتن و ویتامین سی و الکارنیتین بهش داده ماه پیش خودمم متفورمین و کلومیفن خوذدم تو سونوم چند تا تخمک عالی داشتم اما نگرفت. این ماهم همین یه فولی 25 داشتم دوتا هم آمپول اچ سی جی زدم امروز روز 19 هستم برام دعا کنید دیگه دارم نا امید میشم
سلام خانوما. شوهرم چهار پنج سال پیش واریکوسل داشته عمل کرده در دوران سربازیش. بعد ازدواجمون من سه بار باردار شدم، هر سه هم در اقدام اول و دوم، اولی پنج شش هفته سقط شد، دومی مشکل داشت سقط کردیم، سومی هم چهار پنج هفته. این ممکنه ربطی به اسپرم شوهرم داشته باشه؟ ممکنه ضعیف باشه؟ چون من اقدام اول دوم باردار شدم
پسرم ، فرشته ی نازم، ۱۴ اسفند ۹۷ زمینی شد. خدایا مراقبش باش 💟
اسپرم های خوب شوهرتون را جدا میکنند وبه شما انتقال میدهند
بنظر من که هیچ فرقی با رابطه ی طبیعی نداره درصد موفقیتشم بین ۶ تا ۱۲ درصده! من که میگم ای یو آی واسه مشکلات زنونه مناسب تره واسه مشکل مردونه زیاد موفقیت امیز نیست
چه جالب! دکتر من که گفت با اینکه آزمایشت نرمال و مشکلی نداری ولی برای پروسه آی یو ای حتما باید انجام بدی،البته من تو مرکز ناباروری انجام دادم قانونشون همینه