2777
2789

همون دوتا داری خدا واست نگهشون داره . دیگه سوم نیار اعصاب و حوصله داری .مگه همیشه باید خواست مردها برآورده بشه

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرتو ولش کن  این حدیثو یادت بیار که پیامبر ص میفرمایند روز قیامت من از زیادی امتم (حتی فرزندان سقط شده)افتخار میکنم ...

این برات حجت باشه که با کس دیگه ای داری معامله میکنی  و برای یک هدف ارزشمند دیگه ای داری میجنگی وگرن اصلا بچه نیار کی به کیه

درسته ولی اگر خرج نکرده باشن میگی چطور انتظار بچه دارن بگذار منم بخورم و بخوابم

نه نه اصلا نباید لجبازیو قاطی اینجور مسائل بکنی چون گفتی خودتم یکم حماقت کردی منظورم اینه گذشته ها گذشته اگه خودتم دلت بچه میخواد ولی بخاطر اینکه عروسی نگرفتن میخوای تلافی کنی خیلی اشتباهه 

خانواده رو ولکن ببین شوهرت چطور آدمیه در آینده پدر خوبی برای بچت میشه اصلا؟اگرم صلاح نمیدونی بهونه الکی نیار اگه پرسیدن بگو من آمادگی مادر شدن رو ندارم هر موقع خودم حس کردم میتونم از پس مسئولیتاش بربیام اقدام میکنم😕

زندگی که بخواد گرو کشی بشه توش همون بهتر که بچه ای توش بوجود نیاد بعدشم این زندکی ارزش ادامه نداره . ...

از کجا یاد گرفتی تا تو زندگی یه مشکل پیش میاد نسخه طلاق میپیچید برای طرف؟! 

از این سایت؟! 

از کجا یاد گرفتی تا تو زندگی یه مشکل پیش میاد نسخه طلاق میپیچید برای طرف؟! از این سایت؟!

یبار دیگه برو بخون حرفای استارتر رو بعد فکر کن و نظر بده  همینطور که من فکر کردم و نظر دادم . استارتر دوتا بچه داره میدونی یعنی چی ؟ یعنی حداقل ۶ ۷  سال یا بیشتر داره زندکی میکنه حالا بعد از این همه سال ناراحته چرا شوهرش برای عروسیش خوب خرج نکرده یا کم خرج کرده حالا میخواد برای بچه سوم لجبازی کنه یا گروکشی کنه . به نظر شما یه زن که سنش هم کم نباید باشه به عنوان مادر دوتا بچه الان وقت گروکشیه ؟ من کاری ندارم که بچه سوم آوردن خوبه یا نه . توانایی مالی یا جسمی یا روحی دارن یا نه که خودشون زن و شوهر باید به نتیجه برسن ولی صرفا بخاطر اینکه چون شوهرم اینکارو نکرده من بچه سوم نمیارم دلیل خوبی نیست . یا بهتر بگم کسی که بعد این همه سال هنوز کینه داره بهتره جدا بشه . حالا دیدی نسخه طلاق الکی ندادم