2777
2789

رفتم تو تاپیک ی بنده خدایی سر ی حساسیت مردونه ک شوهر ی خانوم نسبت ب مردا داره میگن پارانوییده 

اینکه ما اسم ی بیماری رو میدونیم و ب بقیه نسبتش بدیم اشتباهه پارانویید ها حتی فک میکنن مادرشونم نسبت بهشون مشکل داره و تو فکر صدمه زدن بهشونه

لطفا تا میرسید اسم بیماری رو مردم نذارید✨

عزیزم شما خودت علت شیوع بالای این بیماری تو ایرانی

تاشما با توجیه کردن رفتارای جنس مخالف(به دلایل نامشخص)بهشون میدون بدین اوناهم انواع و اقسام بیماریاشونو ب اسم غیرت و حساسیت و کوفت و زهرمار بهتون غالب میکنن 

عزیزم شما خودت علت شیوع بالای این بیماری تو ایرانیتاشما با توجیه کردن رفتارای جنس مخالف(به دلایل نام ...

شما روانشناس نیستی ک تشخیصش بدی هروقت تشخیص داد شده بعد ما میتونیم بگیم فلان شخص فلان بیماری رو داره♥✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما روانشناس نیستی ک تشخیصش بدی هروقت تشخیص داد شده بعد ما میتونیم بگیم فلان شخص فلان بیماری رو داره ...

نه من روانشناس نیستم ولی فرق رفتار بیمارگونه و عادی رو متوجه میشم و برای سلامت روانم ارزش قائلم پس باتوجه به قدرت قضاوت و تصمیم گیری ک دارم از ادمایی ک ساین و سیمپتوم بیماریهای روانیو دارن دوری میکنم و با اکسپت کردن رفتارای ضداجتماعیشون اونارو ب فرهنگ تبدیل نمیکنم

نه من روانشناس نیستم ولی فرق رفتار بیمارگونه و عادی رو متوجه میشم و برای سلامت روانم ارزش قائلم پس ب ...

شما میتونی ازشون دور شی اما نمیتونی بگی بیمارن

دوستام فک میکنن من اصلا اجتماعی نیستم و مشکلی دارم ولی من فقط از ارتباط با ادما خوشم نمیاد خیلی