2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچم هفت ماهشه روزی چن بار میارم هرچقد میلش باشه میخوره آبه دیگه ضرر نداره

روزی چند وعده غذاکمکی میدی در حد چند قاشق هردفعه

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
روزی چند وعده غذاکمکی میدی در حد چند قاشق هردفعه

فرنی اصلا نمیخوره سرلاک گندم وخرما گرفتم صبح روزی چهار یا پنج تا قاشق میخوره،بعدازظهر سوپ میدم،گاهی هم شی زرده تخم مرغ با کره میدم،کم میخوره بیشتر شیر دوست داره بخوره

فرنی اصلا نمیخوره سرلاک گندم وخرما گرفتم صبح روزی چهار یا پنج تا قاشق میخوره،بعدازظهر سوپ میدم،گاهی ...

زرده تخم‌مرغ با کره و اب جوش حل کردم دادم نخورد انقدر بدش اومد

واسه من میخوره ولی فکرمیکردم کم‌میخوره پس عادیه🫠

فرنی اصلا نمیخوره سرلاک گندم وخرما گرفتم صبح روزی چهار یا پنج تا قاشق میخوره،بعدازظهر سوپ میدم،گاهی ...

برای من جدیدا میخواد قاشق رو بگیره ازم‌مجبورم یه قاشق دیگه بدم‌دستش انقدر اون قاشقی که دستشه میخواد بذاره دهنش کشیده میشه روصورتش که کثیف میشه کل صورتش ...اگه ازش قاشق رو‌بگیرم نق میزنه یجا بند نمیشه 🤦🏻‍♀️

زرده تخم‌مرغ با کره و اب جوش حل کردم دادم نخورد انقدر بدش اومدواسه من میخوره ولی فکرمیکردم کم‌میخوره ...

زرده تخم مرغ با آبجوش ترکیب بشه بدمزه میشه این دفعه فقط با کره به ببین میخوره یانه

برای من جدیدا میخواد قاشق رو بگیره ازم‌مجبورم یه قاشق دیگه بدم‌دستش انقدر اون قاشقی که دستشه میخواد ...

خدا حفظش کنه بچه ی منم دوست داره حمله کنه به غذا جلوشو میگیرم ،یکم بزرگتر بشن راحت تر میشه برامون،خدا حفظش کنه نی نی تو

خدا حفظش کنه بچه ی منم دوست داره حمله کنه به غذا جلوشو میگیرم ،یکم بزرگتر بشن راحت تر میشه برامون،خد ...

همچنین عزیزم🌸💞

وای واسه منم دوست داره بگیرتش مجبورم قایمش کنم‌گاهی اوقات🤣🤣🤣🤣🤣🤣