2777
2789
عنوان

جون عزیزتون بیاین

83 بازدید | 10 پست

با شوهرم فامیل بودیم.مالی بد نیس نیازها رو برآورده میکنه اخلاقش هم متوسطه یعنی اک چیزی خلاف میلش باشه بد میشه.بددل هس شددیییید محدودم میکنه و گیر میده.ب نظرتون چجوری اقدام ب طلاق کنم.؟اگ کار ب دادگاه بکشه قاضی دلایلم رو قبول میکنه و ؟

چیکار کنم

چرا قسم میدی...عه

جدا نشو اینام شد دلیل ...

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه دارین؟ بد دل در چه حد پارانوئیده؟

نه ندارم.تنهایی جایی نمیزاره برم.با دوستام حتی تلفنی هم نمیزاره در ارتباط باشم.کلا فقط قیافه مادرشوهرم رو خواهرشوهر و مامانم و خاله ام رو می بینم یک ساله.نذاشت درس بخونم یا حتی کلاس برم حرفه یادبگیرم نمیزاره شاغل شم.یواشکی هم گوشیم رو چک میکنه و حساسه.

هرچی تو تاپیک هات تعریف کردی نشون دهنده اخلاقش بد نیست نبدده ها اخلاقش افتضاح هرکی هرچی بگه بهش بگی چشم معلومه هیچی نمیشه اول مهر اجرا میزارن بعد میره برا درخواست طلاق اینم کار وکیل نه ما 

نه ندارم.تنهایی جایی نمیزاره برم.با دوستام حتی تلفنی هم نمیزاره در ارتباط باشم.کلا فقط قیافه مادرشوه ...

پارانوئیده. به نظرم با زبون خوش قانعش کن برید مشاوره اگه درست نشد درخواست بده