2777
2789
عنوان

خوش سلیقه ها چه چیزایی برای جهیزیه بگیرم😍🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 1113 بازدید | 118 پست
فرش دستبافت دوست ندارم همش پرز میده🥲آره گل و گیاه دوست دارم آشپز خونم پنجره داره کنار پنجره میگیرم ...

واقعاپرزمیده من فکرمیکردم قدیمیاپرزمیدادای جدیداخیلی خوبن الان همه خونه هاعین هم شده فقط مبل سلطنتی نگیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۱۶۰ از نظر خودم کوتاهم

ن بابا کجاش کوتاه نرماله بیشتر دخترا الان همین اندازن

وزنت چنده حتما لاغری ریزه میزه دیده میشی من خودم ۵۸ کیلوام

من ازون دسته از آدمایی نیستم که تو امضام چیزی بنویسم🫡

ن بابا کجاش کوتاه نرماله بیشتر دخترا الان همین اندازنوزنت چنده حتما لاغری ریزه میزه دیده میشی من خود ...

من تقریبا  ۶۵ تو رژیمم برسم ۵۳ کیلو 

اتفاقا من میگم لاغر بشم دراز تر نشون میدم پس چطوریه ریزه‌میزه دیده میشن

راستی لوازمی مثل یخچال و لباسشویی و ظرفشویی رو سیلور نگیر آشپزخونه رو کوچیک و خفه نشون میده بنظرم بر ...

ن اونا رو سفید دوست دارم تیره دلگیر میشه😁

من با اینکه مجردم از الان انتخاب کردم😂ست مبلمان چوبی طرح پشت حصیر،خیلی شیکن ست اشپزخونه و چوب و است ...

چ ذوقی داری تو😂تا ازدواج کنی از مد بیوفته شاید هروز یه چیزی مد میشه

چجور جهیزیه میبره دختر طرف شما؟

مانهایت لباسشویی وگازو۶تابالش ودودس رخت خواب ویکم خرده ریزکرمانشاهم البته همه اینجورنیست بعضی هابوده هیچ نبردن یاکسی بوده همه چی داده ولی معمولش یکی دوتاوسیله میدن

عزیزم سعی کن جنس خوب و باکیفیت بگیریشلوغ نکن،رنگ هایی که ترند میشن راهم نگیر چون دلتو میزنهمن نظرشخص ...

ممنونم از نظرت عزیزم🎈

آره واقعا خیلی چیزا بدرد نمیخورن منم میز نهار خوری نمیگیرم چیزای واجبی رو میگیرم