2777
2789

من خواهر زاده ام نوجوونه و خیلی با هم مشکل دارن. شما چطور با فرزند نوجوانتون ارتباط برقرار می‌کنید؟

مادرش باهاش رفیق تر بشه 

قبول کنه نوجوان های امروز فرق دارن با دیروزی ها 

شدید محدودش نکنه 

بذاره یکم مستقل تر بشه 

هر چقدر رفیق تر بشه بچه هم بیشتر سمت ارزش های خانواده میره 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه دختر ۱۲ ساله دارم. دوماهه میرم مشاوره. خیلی کمتر شده مسکلاتمون

خواهرتون حتما برن مشاور . شاید بگین هزینه اش زیاده ولی اشتباه بودن رابطه پدر مادر با نوجوان اینقدر آسیب بهش میزنه که وقتی فکرش رو میکنی دهها میلیون هم هزینه کنی ارزشش رو داره

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

امر و نهی رو کاملا باید بزارید کنار 

فقط بهش انرژی مثبت بدید. فقط تشویق. با هم دوست باشید خیلی بغلش کنید و هر وقت اشتباهی کرد با لحن خیلی ملایم و دوستانه ازش خواهش کنید که سعی کنه ترک کنه اون کار رو .

خواهرتون باید تمرین کنه که تحت هیچ شرایطی سرش داد نزنه 

سرزنش و تحقیر و مقایسه هم که بچه رو نابود میکنه 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...