2777
2789

چیشده

الان باز خانوما باردار میان میگن اینارو اینجا نگید آی ال شدیم آی بل شدیم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی کامل بگه

دختر ۷ ساله پدرش برده اورژانس حالش خیلی بد بوده 

معاینه کردن دیدن انقدر شکنجه اش کردن و دارو خوروندن و تجاوز کردن بهش دچار خونریزی و پارگی بخش تناسلی شده و از شدت جراحات فوت کرده 

مشخص شده خود پدر و نامادریش این کارو باهاش کردن

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋

من متوجه نشدم گفتن آزار جنسی 

ولی مقصر پدر و نامادری 

یعنی پدره ب بچش تجاوز کرده؟

تو رو دوستت دارم با اینکه حسی ندیدم از سمت تو یکبار لابد دوستت دارم که الان قفل صفحم تصویره چشاته ...من تموم دلخوشیم صدای خنده هات بود منو نفهمیدی ❤️‍🩹 https://abzarek.ir/service-p/msg/2298914من همونم که یه عمره دلش تنگ میشه واسه ی تو  ✨️من همونم که تو نیستی با همه قهره و زهره یه برج ✨️ _پر کشیدنت قلبمو آتیش زد من تا ابد عزادارتم  همه وجود من🖤 https://abzarek.ir/service-p/msg/2295896

ب پنجشنبه ۲۷ دی ماه ۱۴۰۳ یک دختر ۷ ساله با علایم کاهش هوشیاری و مسمومیت دارویی، توسط پدرش به اورژانس بیمارستان بوکان برده می‌شود.

فرمانده مدیریت آذربایجان غربی گفت: به دنبال یک کودک آزاری به فوت در شهرستان بوکان، عوامل مدیریت وارد عمل شده و به افراد عامل اصلی این کودک آذری دستگیر شدند.

طبق اعلام این مرکز برای رسیدگی به مراجع قضایی معرفی شدند.

به گفته برخی شاهدان محلی این کودک که دختربچه ۶ ساله و ساکن محله «زیبا شهر» بوکان بود با آثار کبودی و سوختگی در بدن و بدن شدید به بخش اورژانس بیمارستان شهید قلیپور بوکان منتقل شد و به دلیل شدت جراحت به یکی از مراکز بیمارستانی منتقل شد. در ارومیه فرستاده شد و سرانجام به علت جراحت جان خود را از دست داده است.

بر اساس این اعلام که این کودک آزاری پدر این کودک و نامادری وی انجام می شود و این ۲ نفر به همراه زن دیگری که گمان می رود در این اقدام نقش داشته باشد، دستگیر شدند