2789

اخه من چادر منجوق دوزی دوست ندارم(چادریم) ولی مامانم میگه ابجیت منجوق دوزی برمیداره توعم بردار. من دوس ندارم منجوقو نگینو اینارو. اگه ساده ی ساده بردارم زشته؟جنس خوب بر میدارم ولی. چادر ساده بنظرتون الان چنده جنس خوب؟ 

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

اخه من پونزده سالمه خیلی دوس ندارم لباسام شلوغ پلوغ باشه

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من ساده رو بیشتر میپسندم

منم. حتی نگینم دوس ندارم

چادر ساده یا سنتی ها خیلی مرتب کردن و جمع کردنشون سخته ولی چادر بحرینی هم روی سرت محکم میمونه و روسری رو کج و خراب نمیکنه هم آستین داره برای راحتی

البته جنس پارچش برات مهم باشه مثلا بعضی ها براق هستن از اونا بر ندار چون زود بور میشن و سیاهیه قبل رو ندارن 

اونهایی هم که پارچشون ضخیمه و چروک نمیشن خیلی خوبن ولی سنگینن و هی میرن عقب

سعی کن یه پارچه سبک و خیلی مشکی برداری 

یه چادر بحرینی ساده بردار منم اصلا از منجوق دوزی ها خوشم نمیاد ولی از این مدل خیلی خوشم اومد

من جده برمیدارم. بحرینی قبلا داشتم. شما منجوق دوزی برداشتی؟ 

چادر ساده یا سنتی ها خیلی مرتب کردن و جمع کردنشون سخته ولی چادر بحرینی هم روی سرت محکم میمونه و روسر ...

اره دقیقا. چادر قبلیم مثه این گزینه دوم ک تو گفتی بود. من میخوام ساده ی ساده بردارمممم. ن اتفاقا جمع کردن چادر جده ی عربی ک خیلی اسونه؟ از دو گوشه ی استینش میگیری  میچسبونی بهم بعد تا میکنی. اخه من بهرینی قبلا داشتم

من جده برمیدارم. بحرینی قبلا داشتم. شما منجوق دوزی برداشتی؟

نه من سادههه 

چون منجوق دوزی هم توی خیابون و جاهای عمومی زیاد جالب نیست هم اگه منجوق هاش بریزه خیلی بد جلوه میده 

من چون تپلم جده بهم نمیاد وگرنه عاشق جده هستم 

نه من سادههه چون منجوق دوزی هم توی خیابون و جاهای عمومی زیاد جالب نیست هم اگه منجوق هاش بریزه خیلی ب ...

اره دقیقااا. نمیدونم این منجوق چی بود مد شد اصننن. من یک کوچولو تو پرم. ولی بد واینمیسته اونقدرا.چادری بنظر من باید ساده باشه تا تو خیابون توجها بهش جلب نشه. نکه مثل لامپ نور بدی. البته بلانسبت

اره دقیقااا. نمیدونم این منجوق چی بود مد شد اصننن. من یک کوچولو تو پرم. ولی بد واینمیسته اونقدرا.چاد ...

آره دقیقا

من چون تپلم هرچادری بهم نمیاد وگرنه خیلی دوس دارم انواع چادرها رو بخرم و بپوشم