آقايون بیشتر وابسته اند ولی با رفتارشون نشون نمیدن
خانمها بیشتر وابستگی رو نشون میدن
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
مثلا ادم میتونه بدون پدرش که اولین مرد زندگیشه ؛زندگی کنه؟
عزیزم همه زن ها مظلوم نیستن و همه مردها هم دیوو و بدجنس نیستن بد و خوب وجود داره
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
زندگی بدون مردها امکان پذیر نیست مثلا ادم میتونه بدون پدرش که اولین مرد زندگیشه ؛زندگی کنه؟ ...
بله بدون مرد سخته اما کاش اوناهم همین حس و به ما داشتن ما دائما نیازمون به مردها رو به زبون میاریم اما اونا راحت میگن بدون ما میتونن در صورتی که عمرا بدون زن دووم بیارن
عزیز دلم ما ادمها خودمم میگم که به کسی برنخوره ..اصلا بلد نیستیم زندگی کنیم و خودمونا درگیر مسائل پوچ میکنیم و اینجوریه که مسائل بی ارزش جدایی ها را سبب میشه و کینه ها..اگه ما ادمها بلد نیستیم چطور زندگی کنیم با شریکمون حالا چه مرد چه زن این دلیل بد بودن زنها یا مردها نیست ..