2777
2789
عنوان

از خودمون شروع کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 85 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم دوست ندارم تعلیق شم ولی ما خودمون هیچی رو انتخاب نکردیم 🙏

یعتی انتخاب نکردیم که رییس جمهور باشه ؟ 

به نمایندگان مجلس رای ندادیم؟

خودمون به قانون اساسی رای ندادیم ؟ 

بزن گوگل رفراندوم بعد از انقلاب

البته مطمئن نیستم اون وریا رفاه کامل دارما

وای دلم سوخت واسشون😔

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

مشکلتون فقط فقط گرونیه و این مشکل مربوط به مسئولین هست

پس خدارو شکر امنیت داریم 🔪💀

منظره های قشنگی داریم  دریا🏖️ صحرا🏜️ دشت🏞️

سلامتی داریم🫀🦾 🧬🩺

امکانات داریم 🚢🔭

پزشکان عالی و درسخوان داریم🩻🔬

ماهواره هوا کریدم📡🛰️

اوضاع تحصیل دختران عالیهما 💃🏼

خوشمزه نرین غذا ها رو داریم🥘

خدایی از سوسک و حشره بهترن 

پس خدارو شکر کنید که نعمت افزون گردد و البته براش هم تلاش کنیداااا

فقط یه ذره اقتصاده که حلش میکنیم

تا میکوشید بهم کمک کنید و کمک کنید و کمک کنید و راهی جز اتحاد برای حل مشکلات بزرگ وجود ندارد!.

پس خدارو شکر امنیت داریم 🔪💀منظره های قشنگی داریم دریا🏖️ صحرا🏜️ دشت🏞️سلامتی داریم🫀🦾 🧬🩺امکان ...

نمی‌دونم اینایی که گفتی تیکه بود یا نه 

ولی امنیت شغلی نداریم امنیت مالی نداریم 

هر لحظه ممکنه در کسری از ثانیه همه داشته هایی که چند سال تلاش کردیم بر باد بره

دخترا رو بخاطر یه شال چه ها نمیکنن باهاشون ،…. 

حیف نمیتونم بحث باز کنم تعلیق میشم 

نمی‌دونم اینایی که گفتی تیکه بود یا نه ولی امنیت شغلی نداریم امنیت مالی نداریم هر لحظه ممکنه در کسری ...

تیکه نبودن منظورم امنیت جانی بود حداقل میدونیم شب میخوابیم قرار نیست کسی بیاد خونه دزدی کنه و یا موشک بزنن اون بحث شال و اینا هم همش الکی بود برای من اصلا اتفاق نیافتاد😐

تا میکوشید بهم کمک کنید و کمک کنید و کمک کنید و راهی جز اتحاد برای حل مشکلات بزرگ وجود ندارد!.

البته مطمئن نیستم اون وریا رفاه کامل دارما

شما باز نشستید پای اخبار فیک اینوریا ؟ نه عزیزم اونا امنیت مالی کامل برو با چهارنفر از آشناهاتون که خارجن صحبت کن مردم کانادا و آمریکا اصلا اندازه ما درگیر سیاست نیستن درگیر این نیستن دلار می‌ره بالا یا نه اونا به راحتی برای ده سال آیندشون برنامه ریزی می‌کنن حقوق کارگر اینجا صد دلاره اونجا هزار دلاره من نمیگم خارج از کشور سختی نداره اتفاقا داره از مالیاتای سنگین بگیر تا مهاجرای غیر قانونی و بعضاً امنیت پایین تو بعضی محله ها اما نگران این نیستن امروز قراره یه گوشی بخرن آخر هفته گوشی پنج میلیونی بشه سی میلیون داروی بیست هزاری بشه دویست هزار 

شما باز نشستید پای اخبار فیک اینوریا ؟ نه عزیزم اونا امنیت مالی کامل برو با چهارنفر از آشناهاتون که ...

پس یعنی اونا فقط امنیت مالی دارن و بقیه اش رو ندارن 

میدونی چرا دلار میره چون وسایل رو از خارج وارد میکنیم اگه خودمون تولید میکردیم ایم طوری نمیشد و ماهم  امنیت مالی داشتیم ولی حیف که ایرانیا از کالای ایرانی حمایت نمیکنن❤️‍🩹