2777
2789

هروقت تاپیک میزنم یکی دونفر بیشتر نمیان🤦🏻‍♀️

من دوماه پیش استخوان کف پام شکست

یه ماه تو گچ بود ،یه ماهه باز کردم هنوز میلنگم و درد دارم 

کی پس مثل قبل میشه؟

کسی بوده اینطوری؟ چند وقت بعد مثل سابق تونستید راه برید ؟

دکترم هم که درست حسابی جواب نمیده

من پام ضرب دید دوماه نمیتونستم‌ راه برم

دیگه شکستگی پا فکر کنم بیشتز زمان بگیره اونم کف پا که کل وزن روشه 

شاید چند جلسه فیزیوتراپی کمک‌کنه

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
من پام ضرب دید دوماه نمیتونستم‌ راه برمدیگه شکستگی پا فکر کنم بیشتز زمان بگیره اونم کف پا که کل وزن ...

۸ جلسه فیزیوتراپی رفتم ،بهتر شد ولی باز تا یه ذره روش راه میرم دردش شدید میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۸ جلسه فیزیوتراپی رفتم ،بهتر شد ولی باز تا یه ذره روش راه میرم دردش شدید میشه

خب برو دکتر بگو حتما ببینه

دیگه درد نباید داشته باشه دیگه

شاید یک ماه کم بوده تو گچ

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

سلام و آرزوی سلامتی 

امیدوارم پاتون اکی شده باشه 

میشه بفرمایید الان وضعیت پا و راه رفتنتون چطوره؟

من متاتارس پنجم شکسته بود 

۳۳ روز گچ بود

الان از باز کردن گچ ۳ ماه گذشته ولی هنوز درد دارم 

حتی در نواحی غیر شکستگی پا ، درد دارم 

و راه رفتنم هنوز با لنگیدن همراهه 

میترسم دیگه نتونم کفش پاشنه بلند بپوشم یا ورزش کنم😔

فیزیوتراپی نرفتم 

به نظرتون تأثیر داره؟

سلام و آرزوی سلامتی امیدوارم پاتون اکی شده باشه میشه بفرمایید الان وضعیت پا و راه رفتنتون چطوره؟من م ...

سلام عزیزم،ببخشید که پیامتونو تازه دیدم

من با اینکه ۷ ماهه که گچ رو باز کردم هنوز گاهی که زیاد راه میرم یا سر پا وایمیستم درد میگیره، هرچند که دردش کم و قابل تحمله و انجام فعالیت رو مختل نمیکنه ولی چیزی نیست که به این زودی ها کاملا مثل روز اولش شه

منم جاهای غیر شکستگی مثل مچ پام درد داشت طبیعیه بخاطر اینکه پا تو گچ خشک شده ولی من فیزیو تراپی رفته بودم ، به نظرم شما هم برید برای لنگش که خدای نکرده ماندگار نشه براتون و سعی کنید تمرین هایی که فیزیوتراپ میگه انجام بدید من انجام ندادم و به محض باز کردن گچ پام زیاد سرپا میموندم شاید برای همین طول کشید

در کل اصلا نگران نباشید و صبر داشته باشید، انشالله تا چندماه بعد به مرور بهتر میشه💙🤲🏻

سلام عزیزم،ببخشید که پیامتونو تازه دیدممن با اینکه ۷ ماهه که گچ رو باز کردم هنوز گاهی که زیاد راه می ...

سلام و یک دنیا سپاس بابت پاسخگوییتون

خدا بهتون سلامتی و طول عمر با عزت بده 

انشالله دیگه همچین تجربه ای براتون تکرار نشه....الهی آمین 🙏💕💕

سلام و یک دنیا سپاس بابت پاسخگوییتونخدا بهتون سلامتی و طول عمر با عزت بده انشالله دیگه همچین تجربه ا ...

ممنون از لطف و دعای خیرتون🙏🏻

انشالله شما هم هرچه زودتر بهبود پیدا کنید و دیگه هیچ وقت چنین مشکلاتی براتون پیش نیاد 

در پناه حق شاد و سلامت باشید🤲🏻🤍