2777
2789
عنوان

ابروی راننده اسنپ بردم

291 بازدید | 18 پست

بهش گفتم که از اسنپ پرداخت میکنم

وسط مسیر سفر لغو کرد

و شماره کارت داد براش پول بزنم

من حسابمو پونصد شارژ کرده بودم پول نداشتم دیگه بزنم براش

عصبی شدم زنگ زدم پشتیبانی و تخلف زدن براش

میگه چرا منو از نون خوردن می‌ندازی طلبکار شده ازم

بنظرتون کارم اشتباه بود؟

خیر

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

وسط مسیر چطوری لغو کرد 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همه لحاظ کارتون درست بود 

ایمنی شرعی 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

خیر

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

نه کارت درست بود

حتی اگه پول هم تو کارتت داشتی نباید این کار رو می کردی

خودش خودشو از نون خوردن انداخت

منم فقط آنلاین پرداخت می کنم

یه قاعده و قانون مشخص برای این شغل تعیین شده

یه سریا فقط دنبال پیچوندن قانون هستن و دو قورت و نیمشون هم باقیه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

بایددلیل لغومیپرسیدی وقبلشم بهش میگفتیدازاسنپ پرداخت میکنید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خب عزیزم کوتاه میومدی اونی که اومده اسنپ از درد ناچاری اومده کارت درست نبوده 

شاید نیاز داشته که گفته بزن به کارت خودم 

من شوهرم چند سرویس برد مشتری زد به حساب اسنپ هنوز اسنپ واریز نکرده برا این چیزا گفته طرف 

خب عزیزم کوتاه میومدی اونی که اومده اسنپ از درد ناچاری اومده کارت درست نبوده شاید نیاز داشته که گفته ...

خب چی میشه الان خیلی غربتی بازی درآورد مگه اخراجش میگنن؟

خب چی میشه الان خیلی غربتی بازی درآورد مگه اخراجش میگنن؟

هرکس قانون رو رعایت نکنه اخراج میشه البته ایشون رو فکر نکنم 

شما وظیفه ات رعایت قانونه نه نون خوردن بقیه 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️