2777
2789
عنوان

اونایی که میخوان پسر دار شن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 32 پست

سلام عزیزم، بنظرم این موارد همه نسبی وشانسی هستن، هرچی خدا بخواد همون میشه، مثلاً من رازیانه وبومادران وخرما وگردو زیاد خوردم بچم پسر شد 

نه ماه انتظار ویک عمر نگرانی، حس آزاد دخترانه رابه مهرمادری دادن، بزرگترین ایثار یک زن است 
سلام عزیزم، بنظرم این موارد همه نسبی وشانسی هستن، هرچی خدا بخواد همون میشه، مثلاً من رازیانه وبومادر ...

فکر میکنم بیشتر جنسیت مربوط به مردا باشه ... فکر میکنم هرچی تعداد اسپرم زیاد باشه احتمال پسر شدن بیشتر میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم های گرمایی دیدم که بچه هاشون دختر شده باشه. برعکس آدم های سرمایی دیدم که پشت سر هم پسر آوردن.&nb ...

چطور اسپرم فعال داشته باشه شوهرم؟؟

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒