2777
2789
عنوان

اونایی که میخوان پسر دار شن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رژیم غذایی ی خرده سخته

برای شوهرت قرص ویتامین سی و فولیک اسید شماره 1 و ویتامین ای و زینک بخر

البته خارجی هاشو بخر

فولیک اسید ایرانی اشکال نداره

هر روز بده بخوره

کسی چه میداند، شاید این دنیا، جهنم جهان دیگریست.
چجوری بفهمم؟؟

مثلا شوهر من کلا گرمایه الان تو زمستونم لباسشو در میاره رو سرامیک میخوابه بازم سرو صورتش پره عرقه  و عطش زیاده 

و اینکه شوهرم کلا اهل موزو نوشابه و خوراکیه  

کلا از گرما فراریه

ی قرص دیگه هم بود البته گرون بود و بشدت اسپرم رو زیاد میکرد. من نخریدم بخاطره قیمتش.

اگر یادم اودم بت میگم

اینو دکتر سفارش کرده بود برای جنسیت 

[QUOTE=50325216]رژیم غذایی ی خرده سخته برای شوهرت قرص ویتامین سی و فولیک اسید شماره 1 و ویتامین ای و زینک بخر البت .

اینا رو هر روز میخوره ولی بخاطر پسر شدن نمیخورد بخاطر افزایش اسپرمیخورد

مثلا شوهر من کلا گرمایه الان تو زمستونم لباسشو در میاره رو سرامیک میخوابه بازم سرو صورتش پره عرقه &n ...

آدم های گرمایی دیدم که بچه هاشون دختر شده باشه. برعکس آدم های سرمایی دیدم که پشت سر هم پسر آوردن. 

بسته به میزان درصد اسپرم های فعال داره

آدم های گرمایی دیدم که بچه هاشون دختر شده باشه. برعکس آدم های سرمایی دیدم که پشت سر هم پسر آوردن.&nb ...

نمیدونم.اخه خودمم گرمایم طبعم گرمه.اون دوران توت فرنگی و موز زیاد میخوردم اناناس  فست فود نوشابه.البته من قصد بارداری نداشتم