2777
2789

هرسال میبره بیرون شام بعدم کیک و کادو میده.   الانم ۱۰ روز مونده تا تولدم امسال تولد پسرمم۱۶ بهمنه احتمالا باهم بگیره😂

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال اول نامزدی کلا یادش رف🫤کلا خانوادگی تولد اینا رو با یه تبریک ساده سر میکردن تا قبل من حق دادم بهش.

سال بعد هم که اونقدر کار و مشغله ذهنی داشت که مهمونام بیان خسته کوفته و بی اعصاب اومد 😂

هر کاری بتونه  یا کیک یا کادو در حد توانش 

امسال اوضاع بیریخت بود کفتم خودم تولد میگیرم برای خودم اونم کار خاصی نکرد 

ولی خب هر کاری میکنه چون میدونه مناسبت ها خیلی برام مهمه

قهر بودیم کاری نکردم

خب پس انتظار نداشته باش

من که میگم شوهرم برام تولد میگیره وکادو میخره و فلان تو تولدش تا جایی که کیتونم سنگ تموم میزارم 

اگه دسته جمعی بگیرم سالن رزرو میکنم و کیک و لباس و و دیجی

اگه تنهایی بگیرم میز رزرو میکنم باز و کلی کار دیگه 

یه سال هم خونمون گرفتیم چون مادرش اینا گفتن ولی باز رفتم براش از این تم ها گرفتم و باند و اینا اجاره کردم 

بنظرم شما سعی کن حتی اگه قهر بودی ایم مناسبت ها یکاری بکن حداقل با ناز به کیک بخر بیار شمع فوت کنید