2777
2789
عنوان

لطفا راستش بگین زایمان طبیعی راحته یا سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 107 پست
اول که توی طب شیمیایی میگن خاکشیر خوردن احتمال سقط میبره بالا. ولی طب سنتی میگه روزی یه قاشق چایخوری ...

دمتون گرم عزیزم خیلی ممنونممم عالی بود حتما رعایت میکنم از اول بارداریم بادوم سنگی خریدم ولی الان دارم میرم توماه ۳ هنوز یدونه بادوم نخوردم دیر نیس بنظرت؟؟

پیاده روی کجا میرفتین هرروز

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

اونو تحقیق کردم چون بی حس میکنن روند زایمان طولانی و خسته کننده میشه

هر دو درد داره 

ببین بدنت کشش داره طبیعی نداره سزارین 

یه جورایی بین بد بدتر 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دمتون گرم عزیزم خیلی ممنونممم عالی بود حتما رعایت میکنم از اول بارداریم بادوم سنگی خریدم ولی الان دا ...

خواهش می‌کنم گلم

نه دیر نیست. از همین امروز شروع کن به خوردن. کنارش حتما روزی 5 دونه خرما بخور. 

من پیاده‌روی با شوهرم میرفتم. خیابونهای اطراف خونه بیشتر می‌چرخیدیم. گاهی وقتا هم پارک. الان هوا سرده. پارک خوب نیست. میتونی ظهر توی آفتاب پیاده روی کنی.