2777
2789
عنوان

یه موز خوردم انگار اغشته به خون بود

813 بازدید | 55 پست

خیلی حالم بده میگم نکنه خون ایدز واینجور چیزا باشه 

ترسیدم

یه مدت یه مشت لاشی ازینکارا تو کشور میکردن و کلی مردم رو گرفتار این بیماری کردن😔

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا فهمیدی اغشته ب خونه

وقتی داشتم میخورم دیدم

اخرش فهمیدم🥲

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

بهش خون تزریق کردن یعنی؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

پیوند انار بوده

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

مگع داریم موز خونی😐😐😐

اره با سرنگ خون الوده تزریق میکنن

بهش خون تزریق کردن یعنی؟

اره

نشنیدین چقدر اینکارو کردن

یعنی چی اخه آغشته به خون بوده 😂😂اصلا ایدز با خوردن خون انتقال پیدا نمیکنه

اگر زخمی توی دهان یا لب  باشه میشه

خیلی ترسیدم

شما همونی نیستی ک یمدت هی تاپیک امپولو سرنگو این چیزا میزاشتی میگفت از دور دیدم نکنه ایدز بگیرم😐

نه عزیز مگ من دیوانم😐